Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Camps fa pública la declaració de la renda del 2013 i insta Ros a fer el mateix

Segons els certificat ha cobrat 57.174,48 euros bruts i 105,15 euros en dietes

Marta Camps, destitució, roda de premsa
Marta Camps durant la roda de premsa després de la seva destitució. (Foto: Arxiu)
L’extinent d’alcalde Marta Camps ha fet pública la seva declaració de la renda corresponent a l’any 2013 i el certificat d’ingressos percebuts de l’Ajuntament de Lleida. L'edil insta a l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i a la resta de regidors del consistori a fer el mateix “gest de transparència” vers la ciutadania i “dissipar qualsevol ombra de dubte” sobre les retribucions que reben els càrrecs electes de la Paeria.


El document certifica que Camps durant el 2013 va cobrar 57.174, 48 euros bruts, a més d'un total de 105,15 euros en concepte de dietes. D'aquests cal descomptar-hi 18.068,16 euros en concepte de retencions i Seguretat Social. Així mateix, de la declaració s’extreu que disposa de dos béns immobles llogats per imports de 5.000 i 700 euros bruts, que generen un rendiment net global de 1.276,35 euros.  

Segons la regidora, aquesta documentació ja va ser dipositada al secretari general de l'Ajuntament el 13 de gener de 2015, però només es va fer pública a la web de la Paeria la part relativa als interessos i béns patrimonials: “Havia manifestat tant al grup municipal socialista com als portaveus dels altres grups a l'Ajuntament que calia anar més enllà i, tal com es fa a d'altres Ajuntaments, publicar tots els ingressos que rebem de la Paeria, tant els rendiments del treball com dietes i d'altres complements retributius”.

Comentaris

5 -10 -20 -tots
1


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat