Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El PSC de Lleida demanarà a la cúpula del partit una gestora per forçar la marxa de Camps

21 membres del partit sol·liciten el "tràmit" en una reunió en què s'han donat d’alta una vuitantena de nous militants.

Antoni Llevot, Àngel Ros, Guillermo Hervera, PSC Lleida
Antoni Llevot, Àngel Ros i Guillermo Hervera, a la Comissió Executiva d'ahir dimecres. (Foto: Carlos Bonfill)
El secretari d’organització de la Federació lleidatana del PSC, Antoni Llevot, va convocar una reunió ahir dimecres amb l'objectiu d'instar la direcció nacional del partit a dissoldre l'Executiva local del PSC i designar una gestora. En concret, han estat 21 dels 26 membres del PSC els que han demanat aquest "tràmit", que implicaria automàticament la marxa de Marta Camps.


Llevot ha remarcat que “és la fórmula que considerem més idònia”, ja que ara vénen tres eleccions consecutives i cal donar suport a Àngel Ros com a candidat a l’alcaldia per tornar a guanyar les eleccions.

Amb l’aprovació de la gestora, tots els membres de l’actual Executiva quedarien fora, inclosa la primera secretària de l’Agrupació local, Marta Camps.

Segons ha comentat el secretari d'organització i comunicació, Guillermo Hervera, durant la trobada també s’han aprovat 81 noves altes de militants socialistes i al voltant de 12 baixes, que s’havien de fer efectives abans del 27 de febrer.
 
Marta Camps impugnarà la reunió

L’encara primera secretària de l’Agrupació local del PSC, Marta Camps, ha exposat a 7accents que impugnarà la reunió ja que és ella qui l’havia de convocar i no hi havia cap motiu que justifiqués la seva convocatòria d’urgència.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat