Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Lleida viu una gran jornada solidària amb la festa Posa't la Gorra d'Afanoc

Unes 6.000 persones han pujat aquest diumenge a la Seu Vella per posar-se la gorra i ajudar els nens amb càncer

Posa't la Gorra, Afanoc, Seu Vella
Milers de lleidatans s'han posat la gorra aquest diumenge. (Foto: Ajuntament de Lleida)
Els lleidatans s’han solidaritzat amb la campanya Posa’t la Gorra, que ha impulsat l’associació Afanoc per millorar la qualitat de vida dels infants malalts de càncer i de les seves famílies. Així, unes 6.000 persones han pujat aquest diumenge a la Seu Vella per posar-se la gorra i gaudir de les activitats lúdiques que Afanoc ha preparat en aquesta festa. 


La delegada d’Afanoc a Lleida, Maite Montañés, ha explicat que els diners recaptats amb la venda de les gorres solidàries es destinaran al projecte de la Casa dels Xuclis, una casa d’acollida per a famílies que s’han de desplaçar a Barcelona amb infants malalts de càncer, i per adequar les instal·lacions hospitalàries per a tractaments ambulatoris. Montañés ha comentat que la Casa dels Xuclis ha ajudat unes 550 famílies en tres anys, moltes d’elles de Lleida, i que l’any 2014 es va, atendre 1.900 famílies en diferents àmbits d’actuació i atenció.

La festa ha tingut un acte destacat: la lectura del manifest a càrrec de dos nens d’Afanoc, que han pujat a l’escenari amb les autoritats que han assistit a l’acte.

La gran festa infantil d’aquest diumenge ha comptat amb activitats diverses com visites guiades, jocs de circ, de fusta i de psicomotricitat, espai per conèixer els cossos de seguretat com la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra o els Bombers, o tallers de salut o de dibuix, entre d'altres. A l’escenari principal hi han actuat el Club Banyetes el Musical, Blue Rain, l’Espai Jove Assorgerrot, que han ballat Posa’t la Gorra, i Music Vox d’Oh Happy Day.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat