Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Marta Camps assegura que l'alcalde minimitza les despeses que s'han gastat en protocol

L'extinent d'alcalde exposa que la Paeria va passar factures de persones que no eren del consistori durant el viatge a Hannover

Àngel Ros, Marta Camps, Guillermo Hervera, PSC
Marta Camps i Àngel Ros, aquest divendres, en l'última comissió executiva de partit. (Foto: Laia Dolcet)
Parafrasejant les paraules d’un candidat a la Paeria, continua el “fangar” de declaracions i contradeclaracions entre l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i l’extinent d’alcalde, recentment destituïda, Marta Camps.


La regidora socialista afirma que Ros “torna a mentir” en relació amb les factures dels viatges a la Fira de Hannover. Postula que, “en cap cas”, a les set factures al·ludides dels anys 2013 i 2014 no es fa referència a despeses de l'estand com assegurava l’alcalde en un comunicat de premsa. Camps manifesta que, a més, Ros tampoc no s’ajusta a la veritat quan afirma que el viatge l'integraven la representació tècnica i municipal lleidatana, ja que “a la comitiva de l'alcalde s'hi van sumar, amb factures abonades per l'Ajuntament, persones alienes totalment a la plantilla de l'Ajuntament”. En concret, un vicerector de la UdL i un empresari lleidatà.

Un altre dels punts en què insisteix Marta Camps és la minimització de les despeses destinades a l’àmbit de protocol. La socialista apunta que, a banda dels 36.000 euros en corbates i fulards, hi ha “molts obsequis institucionals que superen amb escreix els 40 euros”. Parla de marcs de fotos de més de 150 euros i altres factures d’obsequis dels quals no se n’especifica la destinació.  

La regidora exigeix al paer en cap que es retracti de les desqualificacions quan li retreu que ha parlat de “mentides i falsedats” i que tracti amb millor rigor la documentació quan es refereix a despeses publiques. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat