Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Els instituts d'Almenar i Els Planells guanyen la quarta edició de la First Lego League de Lleida

El torneig ha comptat amb la participació de 240 alumnes i s'ha dedicat a analitzar el futur de l'educació

estudiants, First Lego League, UdL
Imatge dels participants en quarta First Lego League Lleida. (Foto: Ajuntament de Lleida)
Un total de 240 alumnes de 20 escoles i instituts la demarcació de Lleida, Fraga i Barcelona han participat aquest dissabte en la quarta edició de la First Lego League de Lleida. El torneig s’ha celebrat a l’Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la UdL. El guanyador d’aquesta edició ha estat Almetronix, de l’IES Almenar, que juntament amb Pitalegòrics, de l’IES Els Planells, representaran Lleida en la fase estatal que tindrà lloc el 22 de març a Santa Cruz de Tenerife.


Enguany els equips han hagut d’analitzar el futur de l’educació. En concret, els estudiants han hagut de redissenyar com s'adquireixen coneixements i habilitats en el segle XXI i com aquesta forma de fer-ho canviarà la metodologia docent.

L’Escola Politècnica Superior de la UdL organitza l’esdeveniment amb la col·laboració de diverses institucions i empreses. L’Ajuntament de Lleida dóna suport a aquesta gran festa de la ciència i la tecnologia i ha lliurat el premi a la investigació, que ha estat per a New Now, del Col·legi La Vall de la demarcació de Barcelona.

A Espanya se celebren 18 tornejos First Lego League. A nivell mundial, més de 230.000 nens i joves de 10 a 16 anys, de 70 països participen en aquesta edició de la FLL, la major competició internacional de robòtica per a estudiants del món.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat