Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Flor de Vimbodí Pardinyes, disposat a posar fi a la ratxa de sis derrotes consecutives

Els lleidatans rebran el dissabte a les 20.00 hores al Barris Nord l’Isports Salt amb la intenció d’aconseguir la primera victòria de l’any

Flor de Vimbodí Pardinyes, bàsquet, LEB Or
El Flor de Vimbodí Pardinyes, durant un partit d'aquesta temporada. (Foto: Arxiu)
El Flor de Vimbodí Pardinyes està immers en una dinàmica negativa de resultats. L’equip lleidatà rep dissabte a les 20.00 hores al Barris Nord l’Isports Salt amb la intenció d’acabar amb la dinàmica de sis derrotes consecutives, aconseguint així la primera victòria de l’any.

De fet, els ilerdencs volen tornar al camí de la glòria i, malgrat les darreres derrotes, les sensacions al vestidor són bones de cara al xoc. Per tant, tots els integrants tenen ganes d’aconseguir el sisè triomf de la temporada i la cinquena victòria com a local. A més, la nota més positiva és que estaran tots els efectius disponibles.

Però són conscients que no ho tindran fàcil, ja que l’Isports Salt porta cinc victòries, situant-se a la desena posició de la classificació. Tot i així, cal esmentar que com a visitant encara no ha guanyat cap enfrontament. Finalment, s'ha d'indicar que els ilerdencs s’enfrontaran a un equip que compagina gent jove amb gran talent i jugadors experimentats.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat