Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Expulsada!

Ros destitueix Camps com a primera tinent d'alcalde i portaveu socialista i cessarà Teresa Serentill, mà dreta de Camps, com a directora dels Serveis d'Urbanisme. Camps assegura que és una represàlia personal per no renunciar a les seves aspiracions

Marta Camps,PSC
Marta Camps ha estat destituïda de manera fulminant. (Foto: Arxiu)
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha destituït aquest dimecres a la tarda i de manera inesperada Marta Camps com a primera tinent d’alcalde de la Paeria i portaveu del grup socialista. Ros apunta a la falta de confiança en Camps al llarg del darrer any i mig, aguditzada per les manifestacions públiques realitzades per la primera tinent d’alcalde, "reconeixent ella mateixa que havia canviat la relació amb l’alcalde i transmetent una manca total de confiança i sintonia amb el paer en cap", segons informa l'Ajuntament de Lleida a través d'un comunicat. D'aquesta manera, Marta Camps és degradada a regidora del grup municipal socialista.


En un comunicat, Marta Camps lamenta la decisió de l’alcalde i del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Lleida. "En comptes de donar suport moral i jurídic a la seva portaveu i primera tinent d’alcalde per la publicació d’una informació falsa, clarament calumniosa i injuriosa en un mitjà digital,  sense cap diàleg  previ opta per la meva destitució com a portaveu del grup municipal del PSC".

Camps assegura que la "maniobra" de l’alcalde Àngel Ros s’escuda i s’amaga darrere del grup municipal per donar cobertura col·lectiva a una decisió personal. Exposa que la decisió "és únicament i exclusivament una represàlia d’Àngel Ros per no haver acceptat apartar-me i renunciar a les meves legítimes aspiracions a formar part de la propera llista municipal pel PSC". I afegeix: "En comptes d’esperar que aquesta decisió la prenguessin els militants a través de la democràcia interna del partit, ha optat per adoptar aquesta decisió aprofitant com a excusa una  publicació basada en una falsedat, que em relaciona directament  amb un trama corrupta com la Gürtel i posa en dubte la meva honorabilitat i trajectòria pública sense cap prova".

D'altra banda,  l’alcalde ha anunciat que dissoldrà l’Empresa Municipal d'Urbanisme (EMU) i proposarà al Ple el cessament de la directora dels Serveis d’Urbanisme, Teresa Serentill, mà dreta de Camps, encara que no ha donat cap explicació al respecte d'aquesta decisió. Montse Mínguez, que ja havia substituït Camps en el cercle de confiança de Ros durant els darrers mesos, passa a ser la primera tinent d'alcalde. Així mateix, el tinent d’alcalde Fèlix Larrosa assumirà les funcions d'Urbanisme. Finalment, els actuals tinents d’alcalde que ocupen els llocs del 2 al 6 passen de l’1 al 5 i el regidor Joan Gómez serà el sisè tinent d’alcalde.

Marta Camps ha anunciat una roda de premsa per demà, dia 19 de febrer, a les onze del matí a la delegació del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Lleida en què donarà a conèixer la seva versió dels fets.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat