Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Gerard Sevillano: “Si no ens relaxem, tindrem més accessible el play-off”

L’aler de l’Actel Força Lleida argumenta que “mai no es juga per les primes, ja que disputar un play-off t’enriqueix com a jugador”

Gerard Sevillano, Actel Força Lleida, bàsquet, LEB Or, Barris Nord
Gerard Sevillano, en un partit d'aquesta temporada. (Foto: Arxiu)
En aquesta temporada 2014-2015 cap equip de la LEB Or havia aconseguit sis victòries consecutives fins que l’Actel Força Lleida les va sumar a la pista del CB Prat Joventut. El vestidor està amb la moral alta, pels núvols, ja que és conscient que està en una bona dinàmica i que, en cas de seguir així, podrà estar al play-off. Malgrat tot, encara resten nou jornades de lliga regular, un llarg camí en el qual qualsevol errada es pot pagar cara.

A més, els jugadors ja estan plenament centrats en l’enfrontament que disputarà el divendres, a les 21.00 hores, al Barris Nord contra l'Unión Financiera BTO Oviedo, sabent que s’han convertit en el rival a batre. “Arribem en un bon moment de forma. Portem sis victòries seguides i això ens aporta una motivació extra de cara a afrontar el partit amb més tranquil·litat i motivació”, ha esmentat el jugador Gerard Sevillano. Tot i així, ha sentenciat que “no hem d’anar confiats ni relaxats. És com si tornéssim a començar de zero. El nostre objectiu és la setena victòria consecutiva”, ha confessat.

A més, en el cas d’aconseguir el triomf, els lleidatans tindrien mig peu al play-off, ja que tindria cinc victòries més que el Leyma Básquet Coruña. L’aler ha restat importància a aquest fet dient que “tindríem més probabilitats de passar a la següent fase, però la lliga és molt llarga. Els xocs més difícils ens han d’arribar, però si no ens relaxem, tindrem més accessible el play-off”. A més, els jugadors trindran una prima si es disputa, així com unes altres dues en funció de les eliminatòries que superin, “encara que, des del punt de vista dels professionals, mai es juga per les primes. Jugar un play-off t’enriqueix com a jugador i l’objectiu de cada temporada és arribar el més lluny possible, no el fet de cobrar una prima”.

Per tant, el balanç que fa Sevillano d’aquests triomfs “és per estar content. Té molt de mèrit el que hem fet. És veritat que ara estem bé físicament, però hem arrossegat problemes durant una part de la temporada. Això és un plus extra i el més important és aconseguir treure els partits cap endavant. Hem de treballar amb més motivació”.

Cal recordar que en el partit d’anada els lleidatans van perdre per 66-60. “El nostre objectiu és competir el divendres i treure’ns l’espina que tenim clavada. Hem d’anar a guanyar el partit i intentar tenir a favor nostre l’average”, ha indicat Sevillano. De fet, ha recordat que “cap partit és assequible”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat