Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El PP proposa suprimir l’impost de llicència d’obertura als locals que obrin al Centre Històric

Dolors López inclourà en el seu programa mesures de dinamització del barri, com ajuts a nous comerços i subvencions per rehabilitació

PP,Centre Històric,
Visita del grup del PP de Lleida al Centre Històric. (Foto: PP Lleida)
La candidata del PP a l’alcaldia, Dolors López, ha manifestat que si el seu grup té responsabilitats de govern després de les eleccions municipals suprimirà l’impost de llicència d’obertura per a aquells locals que es vulguin instal·lar al Centre Històric.


López, que ha visitat avui el Casc Antic, s’ha reunit amb el president de l’Associació de Veïns de Jaume I el Conqueridor, Jaume Millas, per conèixer els problemes que pateix aquest barri. El PP “veu trist” que molts comerços del Centre Històric hagin hagut de tancar “a causa de la degradació que ha patit aquesta zona de la ciutat”. Per aquest motiu, López proposa mesures de dinamització, entre les quals es troba oferir ajuts pels comerços que es vulguin instal·lar en aquesta zona o oferir subvencions per a la rehabilitació de locals comercials.

Dolors López ha qualificat de “lamentable” que “un barri tan emblemàtic, que és el portal de la Seu Vella, un monument que aspira a ser Patrimoni de la Humanitat, estigui en aquest estat de degradació”. Per això, la candidata del PP creu que és convenient “un compromís ferm i decidit per part de la Paeria per posar fi a aquesta situació”.

La nova candidata proposa també que el Mercat del Pla ofereixi més serveis, “com ara convertir-lo en un mercat de proximitat i un punt de degustació com el Mercado de San Miguel de Madrid”. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat