Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Creu Roja de Lleida realitza 1.944 intervencions a persones sense sostre durant el 2014

La xifra s'incrementa notablement en relació amb el 2013 i 2012, en què es van produir 374 i 66 intervencions respectivament

Hostal Jericó,sense sostre,
Curs de cuina impartit a l'Hostal Jericó. (Font: fundaciojerico.blogspot.com.es)
La Unitat d’Emergència Social (UES) de Creu Roja Lleida ha realitzat fins a 1.944 intervencions amb persones sense sostre durant 2014, una xifra que augmenta cinc vegades més en comparació amb les realitzades el 2013, que van sumar 374. El 2012 només se’n van realitzar 66.


Aquest augment, però, es deu a la intensificació de l’activitat de Creu Roja, segons explica l’organització, el qual no es podria associar a un augment de les persones sense sostre a Lleida. El 2012 la UES sortia a atendre persones sense llar un cop per setmana, però el 2013 es va incrementar la regularitat a dos cops per setmana, amb la participació de Creu Roja a causa del Pla Iglú.
 
El Pla Iglú, dut a terme per l’Ajuntament de Lleida, ofereix la possibilitat de dormir en un lloc calent a les persones sense sostre quan la temperatura s’apropa als 0 graus. L’acollida es realitza a l’Hostal Jericó, el servei municipal d’allotjament d’emergència-alberg que ofereix els recursos necessaris a les persones que ho necessitin. L’acció de Creu Roja s’ha centrat en l’aportació de material i també en la col·laboració amb l’acollida de les persones, així com en el repartiment dels aliments per sopar.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat