Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Cursa de Llits roda amb humor pel Centre Històric

Fins a 23 andròmines recorren a tota velocitat els carrers per passar-ho bé i fer-se amb el primer premi, que ha estat per als Pirates i les Tortugues Ninja

Cursa de Llits,Carnaval,Centre Històric,
Els llits de les Tortugues Ninja s'han emportat el primer premi juntament amb el dels Pirates. (Foto: T. T.)
La Cursa de Llits ha arribat un any més carregada de disbauxa i humor. Les 23 andròmines que han pres part de la prova han rodat a tota velocitat pels carrers del Centre Històric superant diverses proves en el mínim temps possible. L’originalitat i l’audàcia en la confecció dels llits s’han de fusionar amb l’agilitat i la rapidesa que requereix la cursa. 

La cursa, organitzada pels Castellers de Lleida amb el suport de la Paeria, ha estat solidària amb el Banc d’Aliments. Cada andròmina participant havia d’aportar 3 quilos de menjar per lliurar-los a aquesta entitat. El president dels Castellers, Josep Pujol, i la regidora Montse Parra han destacat la varietat dels temes dels llits i de les disfresses, fets amb materials reciclats, que cada any mostren l’enginy i la destresa dels participants.

El jurat de la cursa ha de valorar diversos aspectes a l’hora de puntuar: l’originalitat, l’enginy, la millor disfressa, la rapidesa i el temps en les proves. La cursa és una contrarellotge, amb diverses proves que s’han de superar. El llit guanyador és el que aconsegueix una valoració més alta, tant en temps, satisfacció de les proves, originalitat de la disfressa, inventiva en idear-la, etc. Enguany, el primer premi ha estat ex aequo per als llits Pirates i Tortugues Ninja.

L’itinerari de la cursa ha estat el mateix que en les anteriors edicions. Ha sortit de la plaça Sant Josep, on s’ha fet la concentració i l’exposició prèvia a la cursa, i ha passat pels carrers de Lluís Besa, la Palma, l’Almodí Vell, la plaça de la Catedral, Vila de Foix, l’avinguda de Blondel, el Pati de les Comèdies, el carrer Major i la plaça de la Paeria. La meta ha estat a la plaça de Sant Joan, on ha començat el Ball de Vermut i s’han donat a conèixer els guanyadors.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat