Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El barri de Magraners recupera els antics rentadors d’aigua

Es tracta d'un equipament que va ser construït el 1958 i va quedar en desús amb l'arribada de l’aigua potable

Magraners,rentador d'aigua,obres,urbanisme,
Les obres finalitzaran en les properes setmanes. (Foto: Ajuntament de Lleida)
L’Ajuntament de Lleida finalitzarà en les properes setmanes les obres de millora de l’accés al barri de Magraners, com està fent a Llívia o ja ha realitzat al Secà de Sant Pere. Unes actuacions que s'emmarquen dins el projecte global de millora d’espais urbans i de les principals entrades als barris de la ciutat que està portant a terme la Paeria i que disposa d'un pressupost total de 860.000 euros.


A Magraners s’està millorant l’entrada al barri pel carrer Almeria, amb la qual cosa es recuperaran els antics rentadors d’aigua, un equipament que va ser construït el 1958 i va quedar en desús amb la portada de l’aigua potable. Així, amb les obres es restaurarà el rentador existent, rehabilitant les piques, i es construirà una cobertura del rentador amb pilars de fusta i coberta de teula ceràmica sobre estructura de fusta. A més, s’urbanitza l’entorn amb paviment de llamborda al voltant del rentador i un paviment de sauló a la resta de la zona, s’enjardina tota la zona amb arbrat i planta arbustiva i es millorarà l’accessibilitat.

Les obres que també avancen a bon ritme són les que contemplen la millora de l’entrada al barri de Llívia, que està urbanitzada parcialment. Així, s’enjardina la part que no està condicionada amb la construcció de turons enjardinats en el límit del solar amb la calçada que es plantaran amb arbustiva i nou arbrat de quatre espècies diferents en la zona més propera a la rotonda, de tal manera que es millorarà notablement la imatge de l’entrada principal al barri. També complementant aquesta actuació s’indicarà amb una estructura de fusta i de ferro negre, que tindrà una alçada de lletres d'1,25 metres, el nom del barri de Llívia.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat