Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L’Actel Força Lleida viatja a la pista del CB Prat Joventut llençat a per la sisena victòria consecutiva

El tècnic del conjunt lleidatà, Joaquín Prado, argumenta que la clau per aconseguir la victòria estarà en “minimitzar el talent ofensiu” del rival

Actel Força Lleida, bàsquet, CB Prat Joventut
El partit de la primera volta pot servir com a referent. (Foto: Arxiu)
L’Actel Força Lleida va directe a per la sisena victòria consecutiva. El conjunt de Joaquín Prado visitarà aquest diumenge, a les 18.00 hores, la pista del CB Prat Joventut molt motivat gràcies als bons resultats aconseguits en les darreres jornades, tal com ha explicat l’entrenador dels lleidatans, ja que “guanyar facilita el treball. Portem una bona dinàmica de resultats, i això sempre serveix per treballar amb més esforç de cara als següents enfrontaments”.

Pel que fa al xoc, s’ha de pensar que l’enfrontament es disputarà en un horari poc habitual per als ilerdencs. Tot i així, el preparador ha negat que aquest fet pugui afectar el seu equip, perquè “hem jugat en hores diferents i és un horari que s’apropa al nostre horari habitual de la setmana”. El que també és una realitat és el fet que l’equip tindrà menys temps per preparar el proper partit, però Prado ha indicat que en les setmanes prèvies ja s’ha aprofitat el temps per “treballar en aspectes generals que en setmanes més curtes no podrem incidir”.

Veient la classificació ens adonem que el CB Prat pertany a la part baixa de la classificació. Però els peus s’han de mantenir a terra, com bé sap tota la formació. “El planter és conscient que el partit serà molt difícil. Cada dia hi ha trampes, ja que hem guanyat cinc partits seguits, però no ho hem tingut fàcil. Cada enfrontament ha estat una demostració de molt esforç i aquesta jornada així serà. El Prat ens posarà les coses molt difícils”, ha explicat.

Cal recordar que en la primera volta de la LEB Or l’Actel Força Lleida es va imposar per 81-70, encara que Prado ha advertit que “vam tenir moments bons i dolents. Defensivament vam estar bé i serveix de referència”. A més, ha argumentat que “des de llavors hem millorat en tot”. Per tant, les claus per aconseguir la victòria estan en “minimitzar el seu talent ofensiu, és a dir, defensivament mantenir la solidesa que hem tingut en els últims enfrontaments i ser capaços de desenvolupar les millores en el joc d’atac. Serà un partit dur”.

Una dada a tenir en compte i que podria ser important per al partit és que Joaquín Prado podrà disposar de tots els seus jugadors, la qual cosa li permetrà fer rotacions i formar el millor quintet per a cada moment.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat