Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Integració total dels últims fitxatges del Lleida Esportiu, Rami i Nieto

Els dos jugadors van ser titulars davant de l’Huracán Valencia i han mostrat la seva satisfacció per la bona acollida que han tingut en el vestidor

Javier Rami, Lleida Esportiu, futbol, Segona Divisió B
Javier Rami, durant el partit disputat contra l'Huracán Valencia. (Foto: Santi Iglesias)
Les dues últimes incorporacions del Lleida Esportiu, Miguel Ángel Nieto i Javier Rami, ja estan plenament integrats en el vestidor blau. De fet, tots dos van estar en l’onze titular que va sortir al Camp d’Esports davant de l’Huracán Valencia. “Ja he complert el somni de debutar al Camp d’Esports. Això sí, en sortir a la gespa van desaparèixer els nervis”, ha recordat l’aragonès.


De fet, Rami ha destacat el bon ambient que regna en el vestidor i ha explicat que els companys el van animar durant tot l’enfrontament, “i això ja diu molt d’ells”. D'altra banda, ha remarcat que “el fet de posar terra de per mig amb el cinquè classificat és molt important, sobretot de cara a aconseguir el play-off”. A més, cal afegir que Rami va jugar de mitjapunta, posició en la qual ell es troba més còmode, com va explicar el dia de la seva presentació. “És la meva posició, encara que puc estar ajudant a totes les parts. Sóc polivalent”, ha afegit.

Les bones sensacions que transmet l’equip també estan presents en el vestidor, el qual també està convençut que l’ascens es possible. “Quan vaig arribar aquí era conscient quin era l’objectiu i el vestidor ja ho sap. A més, sé que he fet un pas important en la meva carrera professional”, ha indicat. Per això, cada punt té un valor important, sobretot si les victòries s’aconsegueixen contra rivals directes com la formació de Toni Seligrat. “Ser segon i tenir un bon matalàs de punts és important”, ha recalcat. Malgrat tot, ha recordat que no poden abaixar els braços ni relaxar-se.

Per la seva banda, Miguel Ángel Nieto va destacar després de l’enfrontament contra l’Huracán Valencia que “m’he trobat un vestidor excepcional i unit. Tots els companys m’han acollit d’una forma increïble, i això m’ha permès una adaptació fàcil al conjunt. La força recaurà en el grup, i amb aquesta empenta avançarem per tal de classificar-nos per al play-off i, després, ascendir a Segona Divisió”.

Presentació de l’associació Amics de Lleida

Ahir dimarts es va presentar en públic Amics del Lleida, la primera associació d’amics del Lleida Esportiu, creada per donar suport al club més enllà dels partits. La nova entitat naix amb la vocació “d’establir un vincle major entre la ciutat i l'equip”, segons el seu president, Andreu Ratés, que va estar acompanyat per Jordi Esteve, director esportiu blau, i Txema Alonso, regidor d’esports de la Paeria, en un acte celebrat al local de l’Associació de Veïns del Camp d’Esports.

En el seu discurs, Esteve va posar en valor l’empenta dels creadors del projecte, set joves socis, i va fer referència al significat de la paraula amistat, ressaltant que es tracta d’un lligam “d’estima, compromís i entrega tant als bons com als moments difícils”. El club blau, així mateix, també va estar representat en la trobada per la coordinadora d’àrees, Montse Balaguer, el directiu de l’àrea social David Freixes i els futbolistes Raúl Fuster, Pau Torres i Pau Bosch.

Els principals projectes de l’organització seran un concurs de fotografia, la imatge guanyadora del qual s'exhibirà a l’estadi lleidatà; concedir el premi al millor jugador de la temporada, i la reedició de la revista Som i Serem en format paper. Al seu torn, Moisés Gómez, membre de la junta directiva del grup, va afegir que, paral·lelament, es realitzaran “xerrades i col·loquis amb jugadors, tan actuals com d’altres èpoques”, com a esdeveniments que completaran l’agenda de l’associació.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat