Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Protecció Civil de la Generalitat demana precaució davant del fort vent que s'espera diumenge al Pirineu i Prepirineu

Les ventades podrien superar els 90km/h

Policia Municipal, Bombers, vent, desperfectes
Protecció Civil demana precaució davant del fort vent. (Foto: Arxiu)
Protecció Civil de la Generalitat demana extremar les precaucions per la previsió de fort vent a partir del migdia de demà diumenge i fins a la matinada de dilluns a les comarques del Pirineu i Prepirineu. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, bufarà vent de component nord i est i es podrà superar en alguns casos els 90 km/h. A les comarques de Pirineu la superació del llindar dels 90 km/h es podrà donar en cotes altes. Les comarques afectades per la previsió són: Alt Empordà, Garrotxa, Ripollès, Cerdanya, Berguedà, Alt Urgell, Solsonès, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Alta Ribagorça i Val d’Aran.


Protecció Civil demana tenir precaució en la conducció i en les activitats a l’exterior a les hores i els llocs on bufi amb força. A més, recorda que la situació de fort vent farà que la sensació de fred augmenti molt i, per tant, cal tenir-ho en compte alhora de fer activitats a l'exterior.
 
D’altra banda ja ha finalitzat la situació de prealerta del pla Allaucat, ja que el risc ha disminuït, però es demana mantenir la precaució. Finalment, la situació de fort descens de les temperatures ha acabat.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat