Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Tavascan inaugura el primer circuit inclusiu Sumant Capacitats de neu

L’estació és la primera de l’Estat espanyol a tenir un recorregut per a persones amb diferents capacitats intel·lectuals i físiques

Tavascan,Anna Vives,circuit inclusiu,Sumant Capacitats
L'alcalde de Tavascan i la mateixa Anna Vives han estat els encarregats d'inaugurar el circuit. (Foto: Gerard Martínez)
Tavascan és la primera estació d’esquí de tot l’Estat espanyol que compta a partir d’aquesta temporada amb una sèrie de circuits inclusius Sumant Capacitats impulsats per Anna Vives i Eduard Jornet i amb el padrinatge de Kilian Jornet. Es tracta de posar a disposició de persones amb necessitats especials una sèrie de recorreguts adaptats per tal que siguin accessibles a tothom.


Aquesta és una iniciativa promoguda per Tavascan –estació situada al Pallars Sobirà– amb el suport de la Diputació de Lleida i el Parc Natural de l’Alt Pirineu i que impulsa la Fundació Itinerarium. Aquest projecte vol ajudar a millorar la qualitat de vida, especialment fomentar la pràctica de l’esport, entre les persones amb més dificultats. Per aquest motiu, s'ha creat el primer circuit inclusiu Sumant Capacitats de neu. 

La principal novetat és que són recorreguts adaptats a tots els col·lectius, senyalitzats permanents a diferents punts de Catalunya. Tavascan és el primer, pioner, a fer-ho per a esports de neu. La Fundació Itinerarium ja compta amb sis circuits més de terra a la muntanya distribuïts per tot el territori català.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat