Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Miquel Padilla: "Creiem que Ros baixarà substancialment de vots i no tindrà majoria absoluta"

El regidor democristià té previst deixar la Paeria i podria substituir Conxita Tarruella al Congrés dels Diputats

Miquel Padilla
El líder d'Unió Democràtica i regidor a la Paeria Miquel Padilla. (Foto: Imma González)
El líder d'Unió a les Terres de Lleida i actual regidor de CiU a la Paeria, Miquel Padilla, té previst deixar el consistori quan acabi la legislatura, després de 24 anys al capdavant de l'Ajuntament. El polític democristià, que encara no ha comunicat oficialment la decisió, considera que “és moment de donar pas a gent nova”, ja que “vull evitar la imatge que tenim els polítics d'agafar-nos als càrrecs”. En aquests moments, Padilla vol centrar-se en la preparació de les municipals a la demarcació i la confecció de la llista de candidats d’Unió Democràtica.


Quant a la previsió de les eleccions municipals, Padilla creu que “les perspectives són bones” i que en aquests comicis hi haurà més representativitat a la Paeria, ja que es nota el desgast de l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, després d’onze anys al capdavant del consistori. “Creiem que Ros baixarà substancialment de vots i no tindrà majoria absoluta”, ha exposat. 

Sobre les opcions de futur, el regidor de CiU és un dels noms que sona com a possible substitut de la diputada d’Unió al Congrés, Conxita Tarruella, tot i que el polític lleidatà no ho ha concretat. Tot i això –ha dit–, “a qualsevol polític li faria gràcia representar els lleidatans al Parlament o al Congrés”, però no descarta tornar al seu àmbit formatiu, que és l’advocacia.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat