Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Aquesta soc jo

No és culpa meva, d’alguna manera he de sobreviure; uns ho fan a base d’aigua i herba, d’altres ho fan a base de sang, i jo, del dolor de les persones. Igual que tu no vas triar néixer humà, tampoc jo vaig demanar ser el que soc.


Mai he conegut a ningú que s’assemblés a mi. He viatjat per tot el món, fins i tot a llocs que avui en dia ja no existeixen però mai m’he creuat amb ningú que necessiti de les agonies de la gent per continuar vivint. Si em pregunten qui soc, no sabria donar una resposta clara. El meu únic propòsit és divagar de ment en ment, alimentant-me del sofriment i quan he corromput per complet els pensaments de la meva víctima i m’apodero de tota la seva vida, simplement busco a la meva propera presa.

Si pogués, m’agradaria canviar per a no destruir les persones però no puc fer res si vull continuar vivint. No m'agrada perjudicar ningú però no tinc cap altra elecció. Amb el temps he aconseguit acceptar-me tal com soc i m’he adonat que tots, sense excepció, ens aprofitem del més febles. Tothom ha de fer el possible per mantenir-se amb vida.

Així doncs, aquesta soc jo encara que això signifiqui alimentar-me de les falses rialles dels nens o dels seus plors més profunds.

Però no sempre guanyo, de vegades les persones són més fortes que jo. Lluiten contra els seus pensaments i s'agafen a un fil d'esperança, s'aixequen i ningú els pot aturar.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat