Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Els pensionistes tenim coses a dir

Aquests darrers dies la Marea Pensionista de Lleida ens hem reunit amb membres del nou equip de govern de la Paeria i en concret amb la regidora de Drets Socials Regina Cairol per posar en comú algunes iniciatives i reivindicacions que com a moviment pretenem consensuar. Aquestes mesures formen part del paquet que en precampanya i campanya vam presentar a totes les candidatures que es presentaren, bé a totes menys una (Cs) que en cap moment va voler reunir-se amb nosaltres. Cal destacar de la reunió amb les membres de la regidoria el bon grau d’enteniment i la recepció vers les nostres propostes, propostes que veiem d’aplicació a curt termini i que tot seguit us en fem un petit resum:

1.- Creació del Centre de Dia de Cappont, dins de la demanda d’un centre de dia en cada barri, creiem que donada la llarga reivindicació del barri i les promeses efectuades des de fa molts anys per anteriors equips de govern, caldria començar pel barri de Cappont, tenint com és el cas d’unes instal·lacions que esperen ser habilitades.
2.- Que l’ajuntament de Lleida continuï sent capdavanter en la lluita contra la pobresa energètica.
3.- Dins dels percentatges d’habitatge social que es facin, que en totes les promocions hi hagi al menys un 10% que hauria d’anar destinat a la gent gran i pensionistes.
4.- Volem una ciutat que enlloc de estar pensada i planificada per als cotxes, passi a ser una ciutat per als vianants, (els joves, la gent gran i les persones amb mobilitat reduïda en serem els principals beneficiaris).
5.- Millorar la freqüència dels autobusos que van al tanatori. Actualment n’hi ha un cada hora, i demanem que al menys n’hi hagi un cada 30’. De les 4 línies que van a l’Hospital Arnau de Vilanova, alguna potser podria allargar el seu recorregut. També és urgent la instal·lació d’una marquesina a la parada del tanatori; els dies que plou és un autèntic drama.
6.- Reactivació del Consell de la Gent Gran.
 
Volem que aquestes demandes i d’altres propostes que puguin venir, sorgeixen des de les iniciatives dels distints grups municipals, tant de govern com de l’oposició i a poder ser el màxim de consensuades possible. Ens reservem també la possibilitat de poder dur als plens alguna moció o pregunta que faci referència a les nostres reivindicacions. De nosaltres podeu esperar sempre una actitud constructiva, però a la vegada crítica i ferma en defensa dels interessos d’una part molt important de la població. 
 
Governi qui governi les pensions es defensen.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat