Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L'endemà de FiraTàrrega, avui a l''Ara Terres de Lleida'

Els 361 dies restants del certamen esdevenen els protagonistes del número 25 del suplement, que s'ha publicat aquest dimecres amb el diari 'Ara'

Ara Terres de Lleida
Portada del número 25 de l''Ara Terres de Lleida'.
El nou número de l'Ara Terres de Lleida s'ha posat a la venda aquest dimecres als quioscos de tot Catalunya conjuntament amb el diari Ara per 1,50 euros. Un reportatge sobre el que es produeix entre bastidors quan s'abaixa el teló de FiraTàrrega porta el pes del número 25 del suplement, que també posa el focus en la prevenció del suïcidi i en les propostes culturals del Musiquem Lleida i l'Orfeó Lleidatà.

L'Harpia Balaguer Medieval 2019 protagonitza el "Mirades" d’aquest mes, mentre que l'inici del calendari firal lleidatà posa la nota popular a l'Ara Terres de Lleida. Tanca la publicació una entrevista a Josep Oms, l'únic gran mestre internacional d'escacs de la demarcació de Lleida.

Dirigit pel periodista targarí Gerard Martínez, amb el suport dels redactors Imma González i Pere Gilart i el fotògraf Santi Iglesias, l’Ara Terres de Lleida conté setze pàgines en format tabloide. Els reportatges en profunditat, un dels trets distintius del periodisme tal com l'entenen el diari Ara i 7accents, es converteixen en la raó de ser del periòdic, que també compta amb col·laboracions per part de firmes especialitzades de la talla del poeta Amat Baró, l’humorista gràfic Miguel Macías o la preceptora cultural Silvina Sànchez. Per la seva banda, l’escriptor Gabriel Pena, natural de Seròs, s'ha carregat la motxilla a l’esquena per transportar el lector fins a punts del globus terraqüi que presentin similituds amb algun indret de la demarcació de Lleida.

Qualsevol persona o empresa interessada a anunciar-se a l'Ara Terres de Lleida ho pot fer adreçant-se al correu electrònic lleida@ara.cat o trucant al telèfon 615 240 346.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat