Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Gastronomia de proximitat i cultura en el marc de la 1a Mostra de la Cervesa Artesana de Lleida

La cita gastronòmica tindrà lloc aquest dissabte, des de les 12.00 fins a les 22.00 hores, a la Plaça del Dipòsit del Centre Històric

Lleida,cervesa
Imatge de la presentació de la Mostra de la Cervesa Artesana. (Foto: Ajuntament de Lleida)
Gastronomia de proximitat i cultura es mariden a Lleida el proper dissabte dia 27 de setembre en la 1a Mostra de la Cervesa Artesana, que tindrà lloc des de les 12.00 hores fins a les 22.00 a la Plaça del Dipòsit del Centre Històric. La cita gastronòmica ofereix per primera vegada, en el marc de les Festes de la Tardor de Lleida, una àmplia varietat de cerveses artesanes d’arreu del territori lleidatà, que aniran acompanyades de diverses activitats de dinamització com tasts i vermuts, concerts, activitats infantils, tallers sobre cervesa i xerrades al voltant d’aquest producte gastronòmic. Els cervesers presents a la Mostra seran Cerveses Ponent, Matoll, La Vella Caravana, CTretze, Picarda i Hope, entre d'altres. A més, també hi seran presents diversos restauradors del barri i un parell de food trucks.


El representant de Cerveses Ponent, David Romero, s’ha mostrat satisfet per una iniciativa que “serveix per promocionar els nostres productes de proximitat i que és un aparador molt important per donar a conèixer els productes de les terres de Lleida”. Per altra altra banda, la representant dels blogs especialitzats en gastronomia La Comidilla i Qui té gana, Gemma Hernández, ha explicat que han apostat per Lleida amb un format que barreja gastronomia i cultura perquè creuen que pot despertar interès per part de la ciutadania.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat