Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El diari 'Ara' publica un especial de la 65a Fira de Sant Miquel i la 20a edició de Municipàlia

Es posa a la venda aquest dimarts als quioscos de tot Catalunya conjuntament amb l'edició nacional

Fira de Sant Miquel 2019. Eurofruit
Portada de l'especial de la 65a Fira de Sant Miquel i la 20a edició de Municipàlia del diari 'Ara'.
L'especial de la 65a Fira de Sant Miquel i la 20a edició de Municipàlia de l'Ara Terres de Lleida es posa a la venda aquest dimarts als quioscos de tot Catalunya conjuntament amb el diari Ara per 1,50 euros. Els continguts del mateix han estat elaborats per la redacció de 7accents, un més dels serveis d'aquesta empresa lleidatana que es complementen amb un diari digital, una productora audiovisual i una assessoria de comunicació.

Les novetats de la 65a Fira de Sant Miquel i la 20a edició de Municipàlia i els orígens d'ambdós certàmens porten el pes de l'especial del diari Ara, que també posa el focus en el Saló Eurofruit.

Una entrevista amb el director de Fira de Lleida, Oriol Oró, ocupa les pàgines centrals del suplement, que es clou amb una mirada a Innocamping.

Dirigit pel periodista Gerard Martínez, amb el suport de la redactora Imma González i el fotògraf Santi Iglesias, l'especial de la 65a Fira de Sant Miquel i la 20a edició de Municipàlia conté vuit pàgines en format tabloide. Els reportatges en profunditat, un dels trets distintius del periodisme tal com l'entenen el diari Ara i 7accents, es converteixen en la raó de ser d'aquesta publicació, que ha comptat amb el suport de Fira de Lleida.

Qualsevol persona, empresa o entitat lleidatana interessada a publicar un especial al diari Ara ho pot fer adreçant-se al correu electrònic lleida@ara.cat o trucant al telèfon 615 240 346.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Del local al global

Publicitat
Publicitat