Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Miguel Ángel Nieto: “Tenia moltes ganes de tornar a competir”

El jugador arriba al Lleida Esportiu amb l’objectiu d’ajudar el conjunt a ascendir a Segona Divisió

Jordi Esteve, Miguel Àngel Nieto, futbol, Lleida Esportiu, presentació
Miguel Ángel Nieto i Jordi Esteve, durant la presentació. (Foto: Òscar Buetas)
El davanter Miguel Ángel Nieto, l’última incorporació del Lleida Esportiu, s’ha convertit en el fitxatge que més expectació ha generat tant a Segona Divisió B com a la capital del Segrià. El jugador, natural de San Sebastián de los Reyes, va aconseguir l’ascens a Primera Divisió amb el Córdoba i, per tant, moltes mirades estan damunt seu. En la corresponent presentació, el madrileny ha remarcat que “tenia moltes ganes de tornar a competir i no m’ho vaig pensar. Tinc la màxima il·lusió per ajudar els meus companys i el club ficant-nos en el play-off i, posteriorment, ascendint”.


Per aquesta raó, ja ha transmès als seus companys que “hem de treballar units i lluitar al màxim cada part per a un ascens, ja que és una cosa que no s’oblida”. A més, la seva experiència pot ser molt positiva per al vestidor. “Vinc a aportar la meva experiència en el futbol i ajudar en tot el que pugui”, ha afegit. Nieto ja coneix la resta de la plantilla, ja que va viatjar amb ella a Elda. D’aquesta ha destacat que “és un grup molt unit i tothom suma. Això és el més important per aconseguir l’objectiu establert”. I és que, “si volem estar a dalt, tothom ha d’aportar. No vinc com a salvador”.

El jugador arriba a la Terra Ferma després d’estar sense equip, ja que el Córdoba va decidir rescindir el seu contracte just abans de començar la Lliga, malgrat ser un jugador decisiu en l’ascens. “En el futbol mai no se sap el que pot posar. A última hora es va rescindir el contracte, massa tard, perquè totes les plantilles estaven tancades. A més, vaig tenir ofertes de l’estranger, però no em van convèncer. Vaig esperar al mercat d’hivern per trobar equip. Buscava un projecte ambiciós i que m’il·lusionés. Jordi Esteve em va convèncer i estic aquí per ajudar en tot el que pugi”. També va estar provant a l’Sporting Kansas City de la MLS d’Estats Units durant quinze dies, però “finalment no va poder ser”. A més, no ha parat d’exercitar-se, ja que ha entrenat amb un equip de San Sebastián de los Reyes i amb l’AFE.

Arran d'això, ha matisat que la situació del futbol espanyol és cada cop és més complicada, ja que hi ha menys diners i també per la normativa de limitacions salarials que la Lliga Professional de Futbol (LFP) ha marcat als futbolistes. El jugador ha signat pel que resta de temporada i en cas d’ascens renovaria automàticament per una campanya més.

Respecte al seu joc, s’ha definit com un jugador que pot aportar, a més d’experiència, rapidesa a les dues bandes. I ha negat que senti pressió per les expectatives que s’han creat al seu voltant. S’ha de dir també que va arribar a debutar amb el Real Madrid, tenint així un currículum que parla per si mateix.

Per la seva banda, el director esportiu del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, li ha donat la benvinguda i ha destacat que “esperem que ens ajudi en els objectius que ens hem marcat, els quals són millorar els registres de la temporada passada, és a dir, fer el play-off en la millor posició possible i intentar optar a la part més alta de la classificació. Crec que tenim equip i estem en el lloc i en el moment adequat per fer-ho”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat