Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L''Ara Terres de Lleida' entrevista Joan Talarn

El nou president de la Diputació de Lleida és el protagonista del número 24, que s'ha publicat aquest dimecres

Ara Terres de Lleida
Portada del número 24 de l''Ara Terres de Lleida'.
El nou número de l'Ara Terres de Lleida s'ha posat a la venda aquest dimecres als quioscos de tot Catalunya conjuntament amb el diari Ara per 1,50 euros. Aquest periòdic ha pres el relleu del SE7millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, i els continguts del mateix són elaborats per la redacció de 7accents. Un projecte, doncs, que s'afegeix als serveis d'aquesta empresa lleidatana, que es complementen amb un diari digital, una productora audiovisual i una assessoria de comunicació.

Una entrevista en profunditat al nou president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, porta el pes del número 24 del suplement, que també posa el focus en el debat comercial i urbanístic sobre el projecte de Torre Salses i en la situació dels temporers a la ciutat de Lleida.

Els raiers de Nargó protagonitzen el "Mirades" d’aquest mes, mentre que els nous camins de FiraTàrrega, que té lloc a la capital de l'Urgell del 5 al 8 de setembre, posa la nota cultural a l'Ara Terres de Lleida. Tanquen la publicació una trobada amb els jugadors lleidatans del Força Lleida, Marc Martí i Albert Lafuente, protagonistes de la secció d'esports, i una entrevista al periodista i empresari Tatxo Benet.

Dirigit pel periodista targarí Gerard Martínez, amb el suport dels redactors Imma González i Pere Gilart i el fotògraf Santi Iglesias, l’Ara Terres de Lleida conté setze pàgines en format tabloide. Els reportatges en profunditat, un dels trets distintius del periodisme tal com l'entenen el diari Ara i 7accents, es converteixen en la raó de ser de la publicació, que també compta amb col·laboracions per part de firmes especialitzades de la talla de l'escriptor Eduard Ribera, l’humorista gràfic Miguel Macías o la preceptora cultural Silvina Sánchez. Per la seva banda, la periodista Noemí Vilaseca, natural de Solsona, s'encarrega d'analitzar els fets que han marcat l'esdevenir de les dones al llarg de la seva història.

Qualsevol persona o empresa interessada a publicitar-se a l'Ara Terres de Lleida ho pot fer adreçant-se al correu electrònic lleida@ara.cat o trucant al telèfon 615 240 346.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Se7opinions

Publicitat
Publicitat