Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Rami: “Vinc per ascendir amb el Lleida Esportiu a Segona Divisió”

El migcampista ha mostrat la seva satisfacció per fitxar pel Lleida Esportiu, mentre que el director esportiu ha remarcat que “sempre ens basem en els nostres paràmetres econòmics”

Javier Rami, Jordi Esteve, Lleida Esportiu, futbol, presentació
Jordi Esteve, amb Javier Rami, durant la presentació. (Foto: Òscar Buetas)
El migcampista Javier Rami, una de les dues noves incorporacions del mercat d’hivern que ha realitzat el Lleida Esportiu, ha estat presentat avui. El jugador aragonès ha mostrat la seva satisfacció per estar a les files del conjunt entrenat per Imanol Idiakez i ha expressat que “vinc per ascendir amb el Lleida Esportiu a Segona Divisió”.


De fet, ha confessat que “no m’anava a moure de Zaragoza, però em van trucar i vaig canviar d’opinió” a causa de la trajectòria del conjunt de la capital del Segrià. A més, un altre factor important és que ara viu a Binéfar, d’on és natural, de la mateixa manera que Carlos Barreda, també integrant del conjunt lleidatà. “Quan em va trucar Jordi Esteve, posteriorment es va posar en contacte amb mi Barreda i ja vaig pensar que m’ajudaria”. Tot i així, la seva falta de protagonisme en aquest tram de la competició en el filial aragonès ha estat també decisiu, però ha negat que tingui qualsevol tipus de pressió.

Davant del CD Eldense ja va gaudir dels seus primers minuts com a jugador blau. “Estava content, perquè feia dies que no entrava en una convocatòria”, i la seva il·lusió més immediata a complir és debutar en el Camp d’Esports. Així, doncs, arriba a la capital del Terra Ferma per lluitar per “un lloc en l’equip” i s’ha definit com un migcampista que juga millor de mitjapunta, “encara que puc jugar a qualsevol posició”. Com a curiositat, s’ha d’esmentar que en la primera volta a la capital del Segrià va fer un bon partit amb el Zaragoza B.

Jordi Esteve apunta que “hem fet un esforç”

Per la seva banda, el director esportiu del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, ha comentat que el club ha hagut de fer un esforç econòmic per reforçar-se en el mercat d’hivern, perquè “tothom ha estat molt pendent del mercat i esperant les oportunitats. Hem hagut de fer un esforç per incorporar un jugador que iguali o, a priori, millori la qualitat de la plantilla, i això sempre és costós. Malgrat tot, sempre ens basem en els nostres paràmetres econòmics”. Cal recordar que l’objectiu del club és mantenir la sostenibilitat.

Pel que fa a Rami, Jordi Esteve l’ha definit com un esportista que aporta bones arribades des de segona línia, bon treball físic i un gran talent, a més de tenir joventut. Sense oblidar el seu currículum, procedent del Zaragoza B, on va jugar disset partits en els quals va marcar quatre gols.

Per aquesta raó, el directiu ha mostrat la seva satisfacció, ja que “dins del mercat ens trobem amb la dificultat que hi ha jugadors que ens agradaria tenir però que estan en actiu en altres conjunts, i això dificulta les operacions”. A més, ha indicat que els nous efectius ajudaran a aconseguir els objectius marcats.

D'altra banda, Esteve també ha indicat que “hem tingut ofertes per jugadors, però no les hem arribat a valorar perquè no hem considerat que milloràvem. Sempre busquem un benefici directe pel club, però no s’ha donat el cas”.

Finalment, ha aprofitat l’ocasió per remarcar que l’objectiu és “ser competitius dia a dia i estar entre els millors de la categoria. En això va implícit aconseguir coses importants, i entre aquestes està el play-off, i si ho podem repetir, l’objectiu del club és pujar a Segona Divisió. Ens ho hem de prendre com una il·lusió”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat