Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L''Ara Terres de Lleida' entrevista Jaume Puy

El nou rector de la Universitat de Lleida protagonitza el número 23, que s'ha publicat aquest dimecres

Ara Terres de Lleida
Portada del número 23 de l''Ara Terres de Lleida'.
El nou número de l'Ara Terres de Lleida s'ha posat a la venda aquest dimecres als quioscos de tot Catalunya conjuntament amb el diari Ara per 1,50 euros. Aquest periòdic ha pres el relleu del SE7millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, i els continguts del mateix són elaborats per la redacció de 7accents. Un projecte, doncs, que s'afegeix als serveis d'aquesta empresa lleidatana, que es complementen amb un diari digital, una productora audiovisual i una assessoria de comunicació.

Una entrevista en profunditat al nou rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy, porta el pes del número 23 del suplement, que també posa el focus en el projecte pedagògic de l'escola Jaume Miret de Soses, primer premi Centres Educatius 360. Tanca la publicació una trobada amb el metge psiquiatra i psicòleg Josep Ramon Domènech, cap clínic del CSM Terres de Terres.

Dirigit pel periodista targarí Gerard Martínez, amb el suport de la redactora Imma González i el fotògraf Santi Iglesias, l’Ara Terres de Lleida conté vuit pàgines en format tabloide. Els reportatges en profunditat, un dels trets distintius del periodisme tal com l'entenen el diari Ara i 7accents, es converteixen en la raó de ser de la publicació, que també compta amb col·laboracions per part de firmes especialitzades de la talla del poeta Amat Baró, l’humorista gràfic Miguel Macías o la preceptora cultural Silvina Sánchez. Per la seva banda, l’escriptor Gabriel Pena, natural de Seròs, s'ha carregat la motxilla a l’esquena per transportar el lector fins a punts del globus terraqüi amb similituds amb algun indret de la demarcació de Lleida.

Qualsevol persona o empresa interessada a publicitar-se a l'Ara Terres de Lleida ho pot fer adreçant-se al correu electrònic lleida@ara.cat o trucant al telèfon 973 254 973.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat