Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Crida per Lleida aterra a la capital del Segrià com “l’esquerra transformadora del municipalisme”

La formació busca un canvi radical a la Paeria i manté la porta oberta a altres forces d'esquerres

Crida per Lleida, eleccions municipals, candidatura
Integrants de Crida per Lleida, aquest diumenge. (Font: Twitter)
Membres de les marees ciutadanes provinents del moviment del 15-M, simpatitzants de moviments socials com el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i la Confederació General de Treballadors (CGT), conjuntament amb la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), s’han integrat a Crida per Lleida, una nova formació que concorrerà a les properes eleccions municipals a la ciutat de Lleida. 


L’agrupació, que es va presentar públicament aquest diumenge, decidirà abans del 17 de febrer, en un procés assembleari, qui seran els cinc líders que encapçalaran la llista per a les municipals. Segons Teresa Ibars, integrant de l’agrupació, “no volem un número 1 de llista. Volem demostrar que no creiem amb números 1 i, per aquest motiu, escollirem cinc portaveus”.

Segons els seus membres, actuen mitjançant assemblees (la propera aquesta tarda a les 19.00 hores) i l’objectiu és promoure un canvi a l'Ajuntament de Lleida: “No estem per fer pegats al sistema, sinó per canviar-lo totalment”. 

"Actualment –apunta Ibars–, estem acabant de concretar el programa, una  esquerra transformadora i renovadora”. Així mateix, Crida per Lleida manté obertes diverses negociacions amb altres formacions d’esquerres. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat