Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Lleida Ocasió supera les xifres d’edicions anteriors amb 15.000 visitants i 150 vendes

Els números aconseguits en la present edició consoliden la firma com una de les que genera més activitat econòmica a la província lleidatana

Lleida Ocasió, cotxes
Molts visitants es van interesar pels cotxes exposats. (Foto: Òscar Buetas)
Lleida Ocasió (Fira del Vehicle d’Ocasió) ha superat el nombre de visitants, amb 15.000, i de vendes, 150, de l’any passat, segons les previsions de Fira de Lleida. Com han explicat els expositors, enguany els cotxes més demandats són el familiars (sobretot monovolums), els 4x4 i els econòmics. A més, les principals novetats d’aquesta edició, a banda de l’ampliació de la zona d’exposició, han estat la incorporació d’expositors dels sectors de la promoció de venda de caravanes, les assegurances, la garantia mecànica de vehicles d’ocasió i la venda d’accessoris per a cotxes.

D'altra banda, s’han reduït notablement les transaccions de cotxes de menys de 6.000 euros, donat que la gent conserva molt més temps el cotxe i quan l’ha de canviar ja és molt vell i va directament al desballestament. També han augmentat les vendes de turismes valorats entre 8.000 i 10.000 euros, en molts casos cotxes seminous de renting d’empreses que els canvien als dos anys, i pel que fa a monovolums i cotxes familiars, de vehicles d’entre 10.000 i 15.000 euros.

En aquest sentit, el tercer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida, Rafel Peris, ha fet un balanç “altament positiu” de la divuitena edició del saló i ha destacat que “es una Fira molt consolidada i esperada” i que la majoria d’expositors en fa una valoració “molt bona”. Per aquesta raó, Peris ha afirmat que Lleida Ocasió “és una de les fires que generen més activitat econòmica als pavellons de Fira de Lleida, ja que provoca molt interès i atracció entre els consumidors”.

El regidor lleidatà ha incidit també en l’augment dels sectors i de la superfície, gràcies a la incorporació d’una zona exterior d’exposició annexa al pavelló 3. Finalment, ha recordat que el nombre exacte de vendes generades a Lleida Ocasió és difícil de calcular, ja que posteriorment al saló es formalitzen molts dels contactes fets durant la seva celebració.

Cal recordar que la Fira ha tingut lloc de divendres a diumenge als pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida amb una oferta de 425 turismes, monovolums, vehicles industrials lleugers, 4x4, vehicles d’ocasió i km 0, a més d’equipaments per a vehicles.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat