Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L''Ara Terres de Lleida' entrevista Miquel Pueyo

El nou alcalde de Lleida protagonitza el número 22, que s'ha publicat aquest dimarts

Ara Terres de Lleida
Portada del número 22 de l''Ara Terres de Lleida'.
El nou número de l'Ara Terres de Lleida s'ha posat a la venda aquest dimarts als quioscos de tot Catalunya conjuntament amb el diari Ara per 1,50 euros. Aquest periòdic ha pres el relleu del SE7millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, i els continguts del mateix són elaborats per la redacció de 7accents. Un projecte, doncs, que s'afegeix als serveis d'aquesta empresa lleidatana, que es complementen amb un diari digital, una productora audiovisual i una assessoria de comunicació.

Una entrevista en profunditat al nou alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, porta el pes del número 22 del suplement, que també posa el focus en el debat de la comunitat mèdica sobre la urgència de la mort.

Lo Marraco protagonitza el "Mirades" d’aquest mes, mentre que el projecte MMEU (Moments Màgics Espais Únics), que té lloc a Cervera en el marc de la capitalitat cultural del municipi, posa la nota artística a l'Ara Terres de Lleida. Tanquen la publicació una trobada amb la campiona mundial de footbag i futbol freestyle Paloma Pujol, protagonista de la secció d'esports, i una entrevista a l'organitzador del No Surrender Festival, Josep Maria Pons.

Dirigit pel periodista targarí Gerard Martínez, amb el suport dels redactors Imma González i Pere Gilart i el fotògraf Santi Iglesias, l’Ara Terres de Lleida conté setze pàgines en format tabloide. Els reportatges en profunditat, un dels trets distintius del periodisme tal com l'entenen el diari Ara i 7accents, es converteixen en la raó de ser de la publicació, que també compta amb col·laboracions per part de firmes especialitzades de la talla de l'escriptor Eduard Ribera, l’humorista gràfic Miguel Macías o la preceptora cultural Silvina Sánchez. Per la seva banda, la periodista Noemí Vilaseca, natural de Solsona, s'encarrega d'analitzar les dones que han marcat l'esdevenir de Ponent al llarg de la seva història.

Qualsevol persona o empresa interessada a publicitar-se a l'Ara Terres de Lleida ho pot fer adreçant-se al correu electrònic lleida@ara.cat o trucant al telèfon 973 254 973.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat