Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

S'anul·la la 36a Marxa Beret a causa del temporal de vent i neu

L'organització busca ara una nova data per concentrar els més d'un miler de fondistes que s'esperava reunir aquest matí

Marxa Beret,Vielha,esquí,
Tot i el mal temps, alguns dels concentrats han iniciat la Marxa Beret per Vielha. (Foto: Real Federación Española Deportes de Invierno)
La 36 a Marxa Beret, que s'havia de celebrar aquest diumenge a Baqueira, finalment s'ha hagut de suspendre a causa del temporal de vent i neu que afecta la zona de la Val d'Aran i el nord del Pallars Sobirà. Ara l’organització busca una nova data.


Tot i que l'organització d'aquesta cursa popular va anunciar la setmana passada que no es plantejava suspendre la cursa, finalment ha pres aquesta decisió després "d'analitzar diferents possibilitats i primant la seguretat dels participants". En 48 hores han caigut fins a dos metres de neu. La Federació Internacional d'Esquí prohibeix la disputa de les proves amb temperatures per sota dels 18 graus negatius.

La cursa, que se celebra des de 1978, va concentrar l’any passat 1.300 fondistes i per aquesta edició s’esperava superar el més d’un miler de persones, amb corredors escandinaus i centreeuropeus.

El 2013, la Marxa va estar molt a prop de suspendre’s per les mateixes causes, però l’organització va decidir retardar l’inici de la carrera una hora i preparar rutes alternatives.

D'altra banda, donada la complicada situació de les carreteres a la zona, els responsables de Trànsit a la Val d'Aran recomanen als conductors que abans de fer el trajecte de tornada consultin l'estat de les carreteres.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat