Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Marc Màrquez, amb ganes de començar la temporada amb la seva nova moto

El pilot lleidatà ha desvetllat la muntura amb la qual correrà en aquest 2015, tres dies abans dels primers tests de pretemporada

Marc Màrquez, motociclisme, MotoGP, presentació
Marc Màrquez, amb la seva nova moto de l'equip Repsol Honda. (Foto: Repsol Media)
El pilot cerverí doble campió del món MotoGP, Marc Màrquez, ha revelat avui la moto amb la qual correrà aquest 2015, de la mateixa manera que també ho ha fet el seu company d’equip, Dani Pedrosa. Després de dos mesos allunyats dels circuits, els dos esportistes han estat a Bali (Indonèsia) al costat del vicepresident executiu de HRC, Shuhei Nakamoto, i del cap de l’equip, Livio Suppo, per presentar el nou projecte de la formació Repsol Honda.


"Ha estat una llarga i ocupada aturada hivernal i ara tinc moltes ganes de començar la temporada. És un plaer poder presentar les noves motos a Indonèsia en un bonic ambient. És la primera vegada que vinc a Bali i és fantàstic veure tots els afeccionats aquí i sentir la seva passió per MotoGP. Demà ja ens n'anem a Malàisia. He entrenat molt durant l'últim mes per preparar-me per a aquests primers dos tests a Sepang i tinc ganes d'estar amb el meu equip una altra vegada i veure com funciona la nova moto després del test que vam fer a València", ha expressat el lleidatà. Així, a tres dies dels primers test de pretemporada, Marc Màrquez i Dani Pedrosa ja estan preparats per tornar a l'asfalt a partir del 4 de febrer en el circuit de Sepang (Malàisia).

Protagonista d'un 2014 excel·lent, l’esquadra va guanyar per tercera vegada en quatre anys la triple corona (mundial de pilots, de constructors i d'equips), segona de forma consecutiva, i va celebrar de la millor forma possible el vintè aniversari de la unió entre Honda i Repsol.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat