Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

CUP i Procés Constituent presenten la seva candidatura a les eleccions municipals de Balaguer

En l’acte de presentació dut a terme a la capital de la Noguera s’han explicat els acords i el codi étic de cara a les eleccions del proper 24 de maig

CUP, Procés Constituent, eleccions municipals, Balaguer, candidatura
Foto de família de la presentació que s'ha dut a terme a Balaguer. (Foto: CUP)
La candidatura municipal de Balaguer formada per la CUP i Procés Constituent s’ha presentat avui públicament. De fet, després d’un procés de confluència, les dues formacions han arribat a l’acord i la voluntat d’unir esforços per teixir una candidatura “d’esquerres i rupturista”, en el marc de les eleccions municipals del proper 24 de maig, a l’Ajuntament de Balaguer, han manifestat.


En aquest sentit, en la corresponent roda de premsa s’ha presentat el procés de confluència al qual han arribat les dues organitzacions. Cal esmentar que això és fruit d’un anàlisi de conjuntura local i nacional, seguit d’un treball previ d'ambdues candidatures que han dut a concloure a presentar a Balaguer una candidatura “d’esquerres, transparent i amb voluntat nacional i social transformadora”.

A més, també s’han presentat els acords i el codi ètic amb el qual treballarà aquesta candidatura. El codi ètic disposa punts com la limitació de mandats o la gestió econòmica transparent de l’Ajuntament i també suposa un punt de bases de mínims que estableix uns paràmetres base per tal de treballar “sota principis de transparència i regeneració democràtica”.

Finalment, s’han mostrat els punts base i les línies de treball. Des de la seva creació fins al pròxim mes de maig, la candidatura es troba en un procés “constant, continu i obert de participació, debat i reflexió a fi de poder elaborar un programa per concórrer a les eleccions que contingui totes les necessitats dels veïns i veïnes de Balaguer”. En aquest sentit, la candidatura s’ha dividit en tres grups de treball que aborden drets socials i necessitats bàsiques de tots les ciutadans i la manera d’intervenir-hi a nivell municipal. Per aquesta raó, ja s’ha programat una jornada-trobada de treball d’educació per al pròxim dissabte 7 de febrer.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat