Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L''Ara Terres de Lleida' també vota pel canvi

Les conseqüències dels resultats electorals del 26-M protagonitzen el número 21, que s'ha publicat aquest dimarts

Ara Terres de Lleida
Portada del número 21 de l''Ara Terres de Lleida'.
El nou número de l'Ara Terres de Lleida s'ha posat a la venda aquest dimarts als quioscos de tot Catalunya conjuntament amb el diari Ara per 1,50 euros. Aquest periòdic ha pres el relleu del SE7millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, i els continguts del mateix són elaborats per la redacció de 7accents. Un projecte, doncs, que s'afegeix als serveis d'aquesta empresa lleidatana, que es complementen amb un diari digital, una productora audiovisual i una assessoria de comunicació.

Un resum dels resultats electorals del 26-M a la demarcació de Lleida, amb les seves respectives conseqüències a nivell municipal i provincial, porten el pes del número 21 del suplement, que també posa el focus en el festival Galacticat de Tàrrega.

La Mostra d'Oficis i Artesania de Fondarella protagonitza el "Mirades" d’aquest mes, mentre que l'exposició "Mènsula", que té lloc a Cervera en el marc de la capitalitat cultural del municipi, posa la nota artística a l'Ara Terres de Lleida. Tanquen la publicació una trobada amb l'exatleta balaguerina Glòria Pallés, protagonista de la secció d'esports, i una entrevista amb la directora del Museu Hidroelèctric de Capdella, Eva Perisé.

Dirigit pel periodista targarí Gerard Martínez, amb el suport dels redactors Imma González i Pere Gilart i el fotògraf Santi Iglesias, l’Ara Terres de Lleida conté setze pàgines en format tabloide. Els reportatges en profunditat, un dels trets distintius del periodisme tal com l'entenen el diari Ara i 7accents, es converteixen en la raó de ser de la publicació, que també compta amb col·laboracions per part de firmes especialitzades de la talla del poeta Amat Baró, l’humorista gràfic Miguel Macías o la preceptora cultural Silvina Sánchez. Per la seva banda, l’escriptor Gabriel Pena, natural de Seròs, s'ha carregat la motxilla a l’esquena per transportar el lector fins a punts del globus terraqüi amb similituds amb algun indret de la demarcació de Lleida.

Qualsevol persona o empresa interessada a publicitar-se a l'Ara Terres de Lleida ho pot fer adreçant-se al correu electrònic lleida@ara.cat o trucant al telèfon 973 254 973.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat