Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Lleida Esportiu viatja al camp del CD Eldensa mentalitzat per refermar el seu bon estat

L’entrenador del conjunt lleidatà, Imanol Idiakez, ha destacat que el diumenge el seu equip lluitarà contra una formació que ha evolucionat des de l’inici de campanya

Imanol Idiakez, futbol, Segona Divisió B, Lleida Esportiu
Imanol Idiakez, durant la roda de premsa. (Foto: Òscar Buetas)
El Lleida Esportiu està en un bon moment i aquest diumenge, a partir de les 17.00 hores, té una bona oportunitat per ratificar el seu estat de forma davant del CD Eldense. Els dos equips arriben a l’enfrontament amb un nivell anímic alt i amb força confiança gràcies als resultats aconseguits en les últimes jornades.

Respecte al rival, el tècnic del conjunt lleidatà, Imanol Idiakez, ha matisat que l’Eldense s’ha fet fort des de les adversitats. A més, les penyes locals fan cridaments a l’afició i aquest es converteix en el jugador número dotze. “És un grup molt unit i fort, amb les idees molt més clares que a l’inici de la competició”, ha comentat.

En aquest sentit, ha explicat que el conjunt local controla bé els partits i tots els moments que hi tenen lloc. “S’ha de recordar que té jugadors d’una gran qualitat i, per tant, s’ha d’anar molt ben preparat”, ha comentat. Per aquestes raons, el resultat que el Lleida Esportiu va aconseguir en el partit d’anada, amb el 4-0, no es pot tenir en compte, “ja que serà impossible de repetir, perquè ha canviat força. No s’assembla en res al de l’inici”. Així doncs, Idiakez ha afegit que el seu equip està donant passes cap endavant.

En el capítol de baixes, Idiakez no podrà disposar de Fragoso i Raúl Fuster. “Les baixes sempre són una mala notícia. Fragoso va pel bon camí i el que li va passar a Fuster va ser un accident”, ha indicat l’entrenador, que ha apuntat que “la força del grup fa que les baixes es notin menys”. Cal esmentar que, si té tots els papers en regla, Javier Rami podria viatjar amb l’equip, “un jugador de bon nivell, amb molta projecció al mig del camp, que ens fa forts”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat