Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L''Ara Terres de Lleida', a l'ombra de Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi i l'editorial Fonoll, amb seu a Juneda, són els protagonistes del vintè número, que s'ha publicat aquest dimecres

Ara Terres de Lleida
Portada del número 20 de l''Ara Terres de Lleida'.
El número 20 de l'Ara Terres de Lleida s'ha posat a la venda aquest dimecres als quioscos de tot Catalunya conjuntament amb el diari Ara per 1,50 euros. Aquest periòdic ha pres el relleu del SE7millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, i els continguts del mateix són elaborats per la redacció de 7accents. Un projecte, doncs, que s'afegeix als serveis d'aquesta empresa lleidatana, que es complementen amb un diari digital, una productora audiovisual i una assessoria de comunicació.

La Diada de Sant Jordi i l'editorial Fonoll, amb seu a Juneda, porten el pes del vintè número del suplement, que també posa el focus en la Fira Q de Balaguer.

La Magna Processó Penitencial dels Dolors de Bellpuig protagonitza el "Mirades" d’aquest mes, mentre que l'exposició de la Fundació Sorigué a Madrid posa la nota artística al suplement. Tanquen la publicació una entrevista a l'alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, i l'agenda cultural Silvinaction, rèplica del blog que duu el mateix nom.

Dirigit pel periodista targarí Gerard Martínez, amb el suport de la redactora Imma González i el fotògraf Santi Iglesias, l’Ara Terres de Lleida conté setze pàgines en format tabloide. Els reportatges en profunditat, un dels trets distintius del periodisme tal com l'entenen el diari Ara i 7accents, es converteixen en la raó de ser de la publicació, que també compta amb col·laboracions per part de firmes especialitzades de la talla de l'escriptor Eduard Ribera o l’humorista gràfic Miguel Macías. Per la seva banda, la periodista Noemí Vilaseca, natural de Solsona, s'encarrega d'analitzar les dones que han marcat l'esdevenir de Ponent al llarg de la seva història.

Qualsevol persona o empresa interessada a publicitar-se a l'Ara Terres de Lleida ho pot fer adreçant-se al correu electrònic lleida@ara.cat o trucant al telèfon 973 254 973.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat