Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El petit Nicolás dona el salt a la política

La generació Millennial és una de les més vulnerables i la menys valorada dels últims segles. Fa aproximadament un mes que un dels personatges més famosos a nivell espanyol, que es va fer conegut per fer-se passar per agent de la intel·ligència espanyola, va anunciar que es presenta a les eleccions europees amb el suport de persones expertes de diferents àmbits, influencers, youtubers, Instagramers, intel·lectuals, metges, advocats, activistes socioculturals...

Us estic parlant de l'ex concursant de 'GH VIP', que va fotografiar-se fa un temps amb les altes esferes polítiques i de poder d'Espanya, Francisco Nicolás Gómez Iglesias, conegut com "el petit Nicolàs". Aquest personatge públic ha presentat un projecte polític il·lusionant, del que tothom en podrà ser partícip i que s'anomena "Influencia Joven" i que ha sumat en pocs dies els 3 milions de "followers" a Instagram.

Cal encetar una nova etapa: la de la política intel·ligent i empàtica, digital, transparent, emprenedora, de proximitat, inclusiva, respectuosa i constructiva. Cal que la política deixi de ser el que és i que passi a ser el sistema de les bones persones i per a les bones persones. I en aquest cas tot un personatge fa obrir els ulls dels "polítics".

Hem de despertar i reclamar tot el que que ens pertany. A Espanya tenim molt de talent i no obstant la taxa d'atur juvenil està al voltant del 50% i molta gent marxa de les seves ciutats per anar a capitals o altres països on són valorats des de el primer moment.

Un cas molt clar el tenim aquí. Al llarg de la darrera dècada molta gent jove amb talent, dels Pirineus i de les terres de Lleida talent ha anat a viure a l'estranger.

El millor està per venir. I som a temps de revertir aquesta situació. Però perquè això sigui així a Europa li cal canviar les regles del joc i canviar els polítics per gestors i no tinc cap mena de dubte que Influencia Joven serà un partit decisiu i donarà una sorpresa a les eleccions que vénen europees i posteriorment aquest partit pot optar per anar a les municipals.

Trobo totalment necessari que apareguin noves formacions polítiques que són "apartidistes" o inclús "apolítiques".

El partit "no polític" que ha impulsat aquesta persona pretén unir el sentiment de desencís dels espanyols entre els 18 i els 35 anys, la "generació més preparada que vol veure el seu esforç recompensat". Com deia abans, aquest partit ja compta amb el suport de centenars de famosos, humoristes, propietaris dels grups d'hoteleria, gent de l'àmbit de l'Educació, metges i influencers.

Trobo molt bé que Francisco Nicolás vulgui reduir l'IRPF reduït per a joves, com també penso que és necessària la creació d'un Ministeri d'Emprenedoria o que les escoles i instituts donin classes de nutrició. La política tradicional ha fallat al no tenir en compte les peticions dels més joves. Una societat emprenedora és fonamental i per això a les europees tinc pensat de votar Influencia Joven.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Vacaciones Santillana

Publicitat
Publicitat