Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L''Ara Terres de Lleida', a ritme de Pasqua

El Festival de Pasqua de Cervera i el seu director artístic, Josep Maria Sauret, són els protagonistes del dinovè número, que s'ha publicat aquest dimecres

Ara Terres de Lleida
Portada del número 19 de l''Ara Terres de Lleida'.
El número 19 de l'Ara Terres de Lleida s'ha posat a la venda aquest dimecres als quioscos de tot Catalunya conjuntament amb el diari Ara per 1,50 euros. Aquest periòdic ha pres el relleu del SE7millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, i els continguts del mateix són elaborats per la redacció de 7accents. Un projecte, doncs, que s'afegeix als serveis d'aquesta empresa lleidatana, que es complementen amb un diari digital, una productora audiovisual i una assessoria de comunicació.

Un reportatge en profunditat del Festival de Pasqua de Cervera i una entrevista al seu director artístic, Josep Maria Sauret, porten el pes del dinovè número del suplement, que també posa el focus en la utilitat terapèutica dels somnis.

El rugbi femení protagonitza el "Mirades" d’aquest mes, mentre que l'exposició d'un centenar d'imatges familiars de la Vall Fosca d'entre 1900 i 1950 posen la nota artística al suplement. Tanquen la publicació una trobada amb el jugador alemany de l'Hoquei Club Alpicat Mats Zilken, protagonista de la secció d'esports, i l'agenda cultural Silvinaction, rèplica del blog que duu el mateix nom.

Dirigit pel periodista targarí Gerard Martínez, amb el suport dels redactors Imma González i Pere Gilart i el fotògraf Santi Iglesias, l’Ara Terres de Lleida conté setze pàgines en format tabloide. Els reportatges en profunditat, un dels trets distintius del periodisme tal com l'entenen el diari Ara i 7accents, es converteixen en la raó de ser de la publicació, que també compta amb col·laboracions per part de firmes especialitzades de la talla del poeta Amat Baró o l’humorista gràfic Miguel Macías. Per la seva banda, l’escriptor Gabriel Pena, natural de Seròs, s'ha carregat la motxilla a l’esquena per transportar el lector fins a punts del globus terraqüi amb similituds amb algun indret de la demarcació de Lleida.

Qualsevol persona o empresa interessada a publicitar-se a l'Ara Terres de Lleida ho pot fer adreçant-se al correu electrònic lleida@ara.cat o trucant al telèfon 973 254 973.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat