Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El diari 'Ara' publica un especial de la 147a Fira de Sant Josep de Mollerussa

S'ha posat a la venda aquest dimecres als quioscos de tot Catalunya

Fira de Sant Josep 2019
Portada de l'especial de la 47a Fira de Sant Josep de Mollerussa del diari 'Ara'.
L'especial de la 147a Fira de Sant Josep de Mollerussa de l'Ara Terres de Lleida s'ha posat a la venda aquest dimecres als quioscos de tot Catalunya conjuntament amb el diari Ara per 1,50 euros. Els continguts del mateix han estat elaborats per la redacció de 7accents, un més dels serveis d'aquesta empresa lleidatana que es complementen amb un diari digital, una productora audiovisual i una assessoria de comunicació.

Les novetats de la 147a edició de la Fira de Sant Josep i del 39è Saló de l'Automòbil, el 49è aniversari de les seves jornades tècniques i els orígens del certamen porten el pes de l'especial del diari Ara, que també posa el focus en la resta d'esdeveniments organitzats per Fira de Mollerussa

Una entrevista amb l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ocupa les pàgines centrals del suplement, que es clou amb una vista general de Mollerussa centrada en el seu atractiu turístic.

Dirigit pel periodista Gerard Martínez, amb el suport de la redactora Imma González i el fotògraf Santi Iglesias, l'especial de la 147a Fira de Sant Josep de Mollerussa conté vuit pàgines en format tabloide. Els reportatges en profunditat, un dels trets distintius del periodisme tal com l'entenen el diari Ara i 7accents, es converteixen en la raó de ser d'aquesta publicació, que ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Mollerussa i la col·laboració de la Diputació de Lleida.

Qualsevol persona, empresa o entitat lleidatana interessada a publicar un especial al diari Ara ho pot fer adreçant-se al correu electrònic lleida@ara.cat o trucant al telèfon 973 254 973.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat