Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Generalitat aprova la modificació del Pla general per tirar endavant el parc de les Basses

L’Ajuntament de Lleida convocarà la comissió de seguiment de les Basses per al mes de febrer

Basses d'Alpicat
Imatge de l'entrada de les Basses. (Foto: Arxiu)
La Generalitat de Catalunya ha comunicat a l’Ajuntament de Lleida l’aprovació de la modificació puntual del Pla general d’ordenació urbana del nou sector urbanitzable les Basses

D’aquesta manera, la Generalitat avala la modificació aprovada pel Ple de l’Ajuntament de Lleida el novembre de 2014 per “permetre la instal·lació d’un parc d’oci familiar, així com els espais d’hostaleria, restauració i, en definitiva, la rehabilitació del parc de les Basses, que és un projecte que duem a terme l’equip de govern i el primer partit de l’oposició amb la col·laboració de la Generalitat”, ha explicat l’alcalde.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha detallat que “avui hem rebut la resolució de la Direcció General de Turisme de la Conselleria d’Empresa i Ocupació de la Generalitat autoritzant des del punt de vista turístic la modificació del Pla de les Basses. Ara queda l’últim tràmit per part de la Conselleria de Territori i Sostenibilitat, però ja està aprovat pel primer estament que havia d’informar de la Generalitat, per tant, el pla tira endavant”.

D’altra banda, el paer en cap ha explicat també que la Paeria convocarà una comissió de seguiment del parc de les Basses el proper mes de febrer i, “per tant, les entitats que han presentat diverses peticions al Síndic de Greuges no caldrà que esperin la seva resolució, perquè ja ho teníem previst. Ho havíem parlat l’equip de govern i, també, amb el primer partit de l’oposició”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat