Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El sector carni podrà exportar a través d’Edullesa abans de l’estiu

Culmina la feina iniciada fa dos anys quan les empreses del sector van demanar una unitat veterinària per estalviar-se tràmits administratius que ara fan a Barcelona

Joan Serentill, Jaume Saltó, José Crespín,Joan Carles Massoat
El president d'Edullesa, Joan Serentill, el president de Pimec Lleida, Jaume Saltó, el subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, i el president de JARC a Lleida, Joan Carles Massoat. (Foto. Pimec)
El sector carni lleidatà podrà exportar a través de la duana Edullesa de Lleida abans de l’estiu. Així ho assegura el president de la instal·lació, Joan Serentill, segons el qual s’estan finalitzant els tràmits que han de donar els “permisos definitius” per posar en marxa la unitat veterinària. Fa dos anys aquest sector va presentar un manifest per reclamar la unitat i estalviar-se la tramitació de documentació a Barcelona a l’hora d’exportar.

El president de Joves Agricultors i Ramaders (JARC), Joan Carles Massot, ha assegurat que el sector ramader mou a Lleida 3.000 milions d’euros l’any, un 60% de la producció de tot Catalunya.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat