Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Hi havia una vegada el Carnaval de Solsona a l''Ara Terres de Lleida'

El Carnaval de Solsona i l'alcalde de la capital del Solsonès, David Rodríguez, són els protagonistes del divuitè número, que s'ha publicat aquest dimarts

Ara Terres de Lleida
Portada del número 18 de l''Ara Terres de Lleida'.
El número 18 de l'Ara Terres de Lleida s'ha posat a la venda aquest dimarts als quioscos de tot Catalunya conjuntament amb el diari Ara per 1,50 euros. Aquest periòdic ha pres el relleu del SE7millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, i els continguts del mateix són elaborats per la redacció de 7accents. Un projecte, doncs, que s'afegeix als serveis d'aquesta empresa lleidatana, que es complementen amb un diari digital, una productora audiovisual i una assessoria de comunicació.

Un reportatge en profunditat del Carnaval de Solsona i una entrevista a l'alcalde de la capital del Solsonès, David Rodríguez, porten el pes del divuitè número del suplement, que també posa el focus en l'espectacle de la floració a Alcarràs.

La Festa del Brut i la Bruita de Torà protagonitza el "Mirades" d’aquest mes, mentre que la nova edició del MUD posa la nota musical al suplement. Tanquen la publicació música, natura, art, teatre i cultura, molta cultura, en la segona entrega de la secció Silvinaction, rèplica del blog que duu el mateix nom.

Dirigit pel periodista targarí Gerard Martínez, amb el suport de la redactora Imma González i el fotògraf Santi Iglesias, l’Ara Terres de Lleida conté setze pàgines en format tabloide. Els reportatges en profunditat, un dels trets distintius del periodisme tal com l'entenen el diari Ara i 7accents, es converteixen en la raó de ser de la publicació, que també compta amb col·laboracions per part de firmes especialitzades de la talla de l'escriptor Eduard Ribera o l’humorista gràfic Miguel Macías. Per la seva banda, la periodista Noemí Vilaseca, natural de Solsona, s'encarrega d'analitzar les dones que han marcat l'esdevenir de Ponent al llarg de la seva història.

Qualsevol persona o empresa interessada a publicitar-se a l'Ara Terres de Lleida ho pot fer adreçant-se al correu electrònic lleida@ara.cat o trucant al telèfon 973 254 973.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat