Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L''Ara Terres de Lleida' entrevista en profunditat la primera presidenta de la Diputació de Lleida

La també alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, és la protagonista del dissetè número, que s'ha publicat aquest dimecres

Ara Terres de Lleida
Portada del número 17 de l''Ara Terres de Lleida'.
El número 17 de l'Ara Terres de Lleida s'ha posat a la venda aquest dimecres als quioscos de tot Catalunya conjuntament amb el diari Ara per 1,50 euros. Aquest periòdic ha pres el relleu del SE7millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, i els continguts del mateix són elaborats per la redacció de 7accents. Un projecte, doncs, que s'afegeix als serveis d'aquesta empresa lleidatana, que es complementen amb un diari digital, una productora audiovisual i una assessoria de comunicació.

Una entrevista en profunditat a la primera presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, també alcaldessa de Tàrrega, porta el pes del dissetè número del suplement, que també posa el focus en la situació dels sensellar a l'hivern.

La Festa dels Tres Tombs d'Alcarràs protagonitza el "Mirades" d’aquest mes, mentre que la polèmica sobre els reis Baltasars pintants de negre posa la nota de color al suplement. Tanca la publicació una entrevista a l'alcalde de Cervera, Ramon Royes, amb motiu de l'inici de la seva capitalitat cultural. A més, música, art i cultura, molta cultura, en l'estrena de la secció Silvinaction, rèplica del blog que duu el mateix nom.

Dirigit pel periodista targarí Gerard Martínez, amb el suport de la redactora Imma González i el fotògraf Santi Iglesias, l’Ara Terres de Lleida conté setze pàgines en format tabloide. Els reportatges en profunditat, un dels trets distintius del periodisme tal com l'entenen el diari Ara i 7accents, es converteixen en la raó de ser de la publicació, que també compta amb col·laboracions per part de firmes especialitzades de la talla del poeta Amat Baró o l’humorista gràfic Miguel Macías. Per la seva banda, l’escriptor Gabriel Pena, natural de Seròs, s'ha carregat la motxilla a l’esquena per transportar el lector fins a punts del globus terraqüi amb similituds amb algun indret de la demarcació de Lleida.

Qualsevol persona o empresa interessada a publicitar-se a l'Ara Terres de Lleida ho pot fer adreçant-se al correu electrònic lleida@ara.cat o trucant al telèfon 973 254 973.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat