Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El diari 'Ara' publica un especial de la 56a Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues

Es posa a la venda aquest dijous als quioscos de tot Catalunya

Fira de l'Oli 2019
Portada de l'especial de la 56a Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues del diari 'Ara'.
L'especial de la 56a Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues de l'Ara Terres de Lleida es posa a la venda aquest dijous als quioscos de tot Catalunya conjuntament amb el diari Ara per 1,50 euros. Els continguts del mateix han estat elaborats per la redacció de 7accents, un més dels serveis d'aquesta empresa lleidatana que es complementen amb un diari digital, una productora audiovisual i una assessoria de comunicació.

Les novetats de la 56 edició de la Fira de l'Oli i les Garrigues, les particularitats de la DOP Les Garrigues i els orígens del certamen porten el pes de l'especial del diari Ara, que també posa el focus en la marca Les Borges Blanques, capital de l'oli.

Una entrevista amb l'alcalde de les Borges, Enric Mir, ocupa les pàgines centrals del suplement, que es clou amb diverses propostes per amenitzar l'estada a la capital de les Garrigues.

Dirigit pel periodista Gerard Martínez, amb el suport de la redactora Imma González i el fotògraf Santi Iglesias, l'especial de la 56a Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues conté vuit pàgines en format tabloide. Els reportatges en profunditat, un dels trets distintius del periodisme tal com l'entenen el diari Ara i 7accents, es converteixen en la raó de ser d'aquesta publicació, que ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de les Borges Blanques i la col·laboració de la Diputació de Lleida.

Qualsevol persona, empresa o entitat lleidatana interessada a publicar un especial al diari Ara ho pot fer adreçant-se al correu electrònic lleida@ara.cat o trucant al telèfon 973 254 973.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat