Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Posar la teva bellesa a les mans de la Maribel Morato

Carisma, empatia i professionalitat són tan sols algunes de les qualitats d’aquesta esteticista lleidatana, que es veuen reflectides en el seu innovador centre de bellesa, ubicat a la ciutat de Lleida

Maribel Morato
Les mans són l’eina de treball principal de la Maribel i les seves esteticistes. (Foto: Javier Pardina)

"Quan van apujar l’entrada al cinema, vam deixar d’anar-hi a provar sort, primer ens asseguràvem que la pel·lícula fos bona. Doncs en el nostre sector va passar exactament el mateix, és a dir, l’esclat de la crisi econòmica va fer tornar més exigent la clientela, per això molts centres es van quedar pel camí”, respon la Maribel en preguntar-li sobre els establiment slow cost que saturen el mercat amb les seves ofertes d’allò més agressives. “Jo no he tingut mai por de la competència, em fa por que marxin les meves clientes, perquè si ho fan no serà perquè algú me les hagi pres, sinó perquè jo les hauré perdut per no haver fet bé la meva feina”, insisteix la Maribel, que opina que aquestes empreses no estimen la seva professió: “Amb aquests preus no pots donar qualitat, és impossible”. En aquest sentit, la Maribel Morato ho té clar: “Hi ha qui treballa d’esteticista i, en canvi, hi ha qui és esteticista. Jo sempre seré de les segones”.I és que, amb 25 anys de trajectòria professional en el món de la bellesa, tant ella com la resta d’esticistes que treballen al seu costat han aconseguit fer realitat el somni de qualsevol: gaudir intensament de la feina que fan dia rere dia. “Des de ben joveneta que m’havia agradat aquest món, aconsellava determinats maquillatges o cremes concretes a les meves amigues, i ho feia d’una manera totalment natural. Pintar, i cares en comptes de quadres, sempre ha format part de mi”, explica la Maribel mentre mostra orgullosa les instal·lacions del seu centre d’estètica, situat a la rambla d’Aragó de Lleida.

A l’avantguarda tecnològica

L’any 2010, en plena crisi econòmica, la Maribel obria aquest espai a la capital del Segrià, contractava nou personal i començava a oferir teràpies més exclusives i, per tant, més cares. “Temps de crisi, temps d’oportunitats, no?”, fa broma la Maribel, que mai no s’ha plantejat abandonar la seva terra: “A mi m’agrada portar coses a Lleida, no marxar de Lleida”.

Dit i fet! Perquè Maribel Morato Estètica Avançada destaca per innovar i estar sempre a l’avantguarda gràcies a l’ús d’aparells de tecnologia avançada i de les firmes de bellesa de més prestigi amb l’objectiu d’oferir a les seves clientes el millor del millor (del millor). Ho demostra el fet que la Maribel ha esdevingut pionera a Lleida en teràpies de bellesa a base de cacau pur; també a l’hora d’aplicar el Shirodhara, un ritual aiurveda prescrit en determinades cures i relaxacions, o pel que fa als tractaments presentats recentment a base d’or. Ara bé, les teràpies marca de la casa van des del tractament de benestar amb massatges al cava als tractaments d’estètica avançada com el HIFU, que reafirma i remodela el rostre mentre el làser de carbó actiu regenera i il·lumina la pell, a més d’eliminar les taques.

Amb personalitat pròpia

“Les meves arrugues expliquen la meva vida, perquè són les empremtes de tot el que he anat vivint. I no hi ha cap arruga més bonica al món que les del somriure”, al·lega la Maribel Morato en defensa de la bellesa de la nostra expressió natural. Al seu parer, “s’està abusant de determinades substàncies que eliminen l’expressió facial de la gent”. ”La nostra funció ha de ser dotar una cara de personalitat, no pas treure-n’hi”, afegeix. En definitiva, tan personal i natural com el tracte amb les clientes i, alhora, amb les seves treballadores: “Amb qui comparteixo filosofia de vida i de treball, la qual cosa ens permet crear la sintonia i l’harmonia necessàries amb la nostra clientela”. Última pregunta: “Per què el centre d’estètica porta el teu nom?” I última resposta: “Abans de tenir el centre jo ja tenia el nom”. Natural com la vida...

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fruita amb injustícia social

Publicitat
Publicitat