Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

L''Ara Terres de Lleida' es vesteix de blanc per rebre els turistes

La campanya d'esquí, la Seu Vella i el director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Juli Alegre, són els protagonistes del setzè número, que s'ha publicat aquest dimarts

Ara Terres de Lleida
Portada del número 16 de l''Ara Terres de Lleida'.
El número 16 de l'Ara Terres de Lleida s'ha posat a la venda aquest dimarts als quioscos de tot Catalunya conjuntament amb el diari Ara per 1,50 euros. Aquest periòdic ha pres el relleu del SE7millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, i els continguts del mateix són elaborats per la redacció de 7accents. Un projecte, doncs, que s'afegeix als serveis d'aquesta empresa lleidatana, que es complementen amb un diari digital, una productora audiovisual i una assessoria de comunicació.

La campanya d'esquí, la Seu Vella i el director del Patronat de Turisme de la Diputació, Juli Alegre, porten el pes del setzè número del suplement, que també posa el focus en la biblioteca anarquista Maria Rius de Lleida.

Un especial de la Zona Alta Lleida ocupa les pàgines centrals d'aquest mes, mentre que l'esteticista Maribel Morato s'encarrega de "maquillar" la publicació. Tanca el número una entrevista amb els pilots de drift Joan i Xavier Caballer i Josep Maria Filló.

Dirigit pel periodista targarí Gerard Martínez, amb el suport dels redactors Imma González i Pere Gilart i el fotògraf Santi Iglesias, l’Ara Terres de Lleida conté setze pàgines en format tabloide. Els reportatges en profunditat, un dels trets distintius del periodisme tal com l'entenen el diari Ara i 7accents, es converteixen en la raó de ser de la publicació, que també compta amb col·laboracions per part de firmes especialitzades de la talla de l’escriptor Eduard Ribera o l’humorista gràfic Miguel Macías.

Qualsevol persona o empresa interessada a publicitar-se a l'Ara Terres de Lleida ho pot fer adreçant-se al correu electrònic lleida@ara.cat o trucant al telèfon 973 254 973.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Admirat Josep

Se7opinions

Publicitat
Publicitat