Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Bones pràctiques en seguretat alimentària

Empreses lleidatanes expliquen els seus casos d’èxit en unes jornades tècniques organitzades per Marta Quintana Gestoria Alimentària que s'han celebrat a Lleida i Barcelona durant el mes de novembre

seguretat alimentària, Marta Quintana
Empreses lleidatanes comparteixen bones pràctiques en seguretat alimentària. (Foto: Comunicant Bona Premsa)
La seguretat alimentària és un element bàsic per a la salut, però també resulta essencial per a la indústria agroalimentària. Amb aquesta premissa, empreses lleidatanes han compartit les seves bones pràctiques en les jornades La seguretat alimentària, una oportunitat de negoci, que ha organitzat a Lleida i Barcelona durant el mes de novembre la gestora alimentària Marta Quintana.

Els requisits sanitaris per exportar, la revisió d’etiquetes per complir la normativa alimentària o les respostes que pot oferir una petita i mitjana empresa davant d’una inspecció sanitària o una alerta alimentària han esdevingut alguns dels àmbits d’actuació d’aquest cicle de cursos, en què s’han mostrat les eines utilitzades per diverses companyies agroalimentàries lleidatanes en l’àmbit de la seguretat alimentària, que els han permès diversificar l’activitat i obrir nous mercats.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Contra el feixisme, Maria Rius

Publicitat
Publicitat