Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

Arriba la primera festa 'before work' a Lleida

Tindrà lloc a la Sala Brain Room de Montserrat Òptics aquest dijous de sis a deu del matí i comptarà amb discjòqueis, esmorzar a base de sucs naturals i cafè ecològic, art, ioga i massatges per a tota la família

Lleida Morning Glory
Lleida Morning Glory és la primera festa 'before work' a Lleida.
Amb motiu de La Marató de TV3, arriba a Lleida la primera festa before work, que tindrà lloc a la Sala Brain Room de Montserrat Òptics (carrer Ex-Camí d'Alpicat, número 13) aquest dijous, 13 de desembre, de sis a deu del matí i que comptarà amb els discjòqueis Miquel Salla DJ, Ponent Roots, The Little Roots Selectors, Pol Foo i Rafa Ariño Dj Foto Set. Acompanyats per la música, els assistents podran gaudir d’una sessió de ioga a primera hora del matí impartida per la professora de taitxí i ioga Montse Morera i d’un tastet de maquillatge i perruqueria amb Cromm i també podran demanar consells de vestuari als companys de la botiga de moda Juclà. ¿Però què seria d’una festa before work sense esmorzar i, sobretot, molt cafè? La cafeteria Delsams s’encarregarà d’abastir les necessitats dels atrevits matinadors amb cafès ecològics i sucs naturals i Cereal Experience hi posarà la nota de color amb els seus cereals importats dels EUA.

A més, els nens hi estan convidats i també hi haurà entreteniment per a ells. Se n’encarregarà el Centre de Titelles, que representarà l’obra XIM. I si sou dels que se us enganxen els llençols, no us preocupeu, hi podeu anar en pijama i us regalaran una bona dosi de cafeïna. I si tot i això no us acabeu de despertar, segur que els animadors d’Improsia Teatre ho aconseguiran.

La donació mínima és de 5 euros (entrada lliure per als més petits de 16 anys), que aniran destinats íntegrament a La Marató de TV3, dedicada enguany a la investigació contra el càncer.

Organitza 7accents amb el suport de Zona Alta Lleida i Montserrat Òptics.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Els nostres orígens

Publicitat
Publicitat