Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

En el nom de Larrosa i Postius

L'alcalde de Lleida i el candidat de Junts per Lleida són els protagonistes del quinzè número de l''Ara Terres de Lleida', que s'ha publicat aquest dimarts

Ara Terres de Lleida
Portada del número 15 de l''Ara Terres de Lleida'.
El número 15 de l'Ara Terres de Lleida s'ha posat a la venda aquest dimarts als quioscos de tot Catalunya conjuntament amb el diari Ara per 1,50 euros. Aquest periòdic ha pres el relleu del SE7millor nova publicació catalana segons la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, i els continguts del mateix són elaborats per la redacció de 7accents. Un projecte, doncs, que s'afegeix als serveis d'aquesta empresa lleidatana, que es complementen amb un diari digital, una productora audiovisual i una assessoria de comunicació.

L'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, i el candidat de Junts per Lleida i portaveu del PDECat a la Paeria, Toni Postius, porten el pes del quinzè número del suplement, que també posa el focus en la 20a Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals de Tàrrega.

El conjunt monumental de la Seu Vella protagonitza el "Mirades" d’aquest mes, mentre que Bioaire s'encarrega d'escalfar la publicació i Torrons i Mel Alemany d'endolcir-la.

Dirigit pel periodista targarí Gerard Martínez, amb el suport dels redactors Imma González i Pere Gilart i el fotògraf Santi Iglesias, l’Ara Terres de Lleida conté setze pàgines en format tabloide. Els reportatges en profunditat, un dels trets distintius del periodisme tal com l'entenen el diari Ara i 7accents, es converteixen en la raó de ser de la publicació, que també compta amb col·laboracions per part de firmes especialitzades de la talla del poeta Amat Baró, l’escriptor Eduard Ribera o l’humorista gràfic Miguel Macías. Per la seva banda, la periodista Noemí Vilaseca, natural de Solsona, s'encarrega d'analitzar les dones que han marcat l'esdevenir de Ponent al llarg de la seva història.

Qualsevol persona o empresa interessada a publicitar-se a l'Ara Terres de Lleida ho pot fer adreçant-se al correu electrònic lleida@ara.cat o trucant al telèfon 973 254 973.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

La ciutat òrfena de model comercial

Se7opinions

Publicitat
Publicitat