Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

El Lleida Esportiu, amb l'opció d’assentar-se en la zona de play-off

El conjunt blau rep el diumenge, a les 12.00 hores, el Mallorca B amb la intenció de sumar els tres punts i amb el record de l’últim enfrontament disputat al Camp d’Esports

Imanol Idiakez, Lleida Esportiu, futbol
Imanol Idiakez, durant la roda de premsa al Camp d'Esports. (Foto: Òscar Buetas)
El Lleida Esportiu rep aquest diumenge al Camp d’Esports a les 12.00 hores un dels conjunts forts de la temporada, el Mallorca B. Els homes d’Imanol Idiakez lluitaran per aconseguir els tres punts que estan en joc i, d’aquesta manera, assentar-se en la zona de play-off. Malgrat tot, en el conjunt blau són conscient que per aconseguir la victòria hauran de lluitar.

Respecte al rival, el Mallorca B, Idiakez ha explicat que els seus jugadors tenen una gran qualitat i després del partit que va disputar contra l’Alcoyano arribaran al Camp d’Esports força motivats. De fet, ha indicat que l’enfrontament de la primera volta serveix per tenir present que “estarem davant d’un conjunt molt competitiu i que presentarà batalla. Es tracta d’un equip amb les virtuts de jugar amb espais i en els partits oberts es mostra fort”. Així, doncs, la clau per aconseguir els tres punts que estan en joc està en “mostrar el millor nivell i mantenir la confiança en nosaltres mateixos”.

En el record està el bon partit realitzat contra l’Espanyol B, davant del qual el conjunt lleidatà va tenir moments brillants. “Volíem buscar ser forts a nivell mental, portar els partits i tenir capacitat de reacció. El partit contra l’Espanyol B ha suposat un reforç per a tots els integrants de l’equip”, ha esmentat el tècnic. A més, ha afegit que “cada setmana estem fent passos cap endavant”.

Cal esmentar que l’enfrontament es disputarà a les 12.00 hores, un horari poc habitual per als de la Terra Ferma. Tot i així, Idiakez s’ha mostrat confiant en què l’assistència de públic sigui bona.

En el capítol de baixes, el tècnic del conjunt blau no tindrà a la seva disposició Osado i Dani Fragoso. En aquest sentit, ha indicat que el club està treballant per incorporar a un nou jugador en el mercat d’hivern però que no serà fàcil, ja que “s’estan fent les gestions i sempre hi ha dificultats, perquè tothom busca les seves millors opcions”.

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Manifest

Publicitat
Publicitat