Publicitat

Set accents

Informació de proximitat i periodisme reflexiu

Publicitat

Notícia

La Diputació de Lleida aconsegueix reduir els terminis de pagament a proveïdors a 27 dies

El Ple de la Diputació comença amb un minut de silenci per condemnar els atacs contra la llibertat d'expressió al setmanari 'Charlie Hebdo'

Diputació de Lleida,Ple,Reñé,Charlie Hebdo,
El Ple de la Diputació comença amb un minut de silenci per recordar les víctimes del 'Charlie Hebdo'. (Foto: Ares Valdés)
La Diputació de Lleida ha aconseguit reduir els terminis de pagament a proveïdors a 27 dies de mitjana des de la presentació de la factura. Amb aquest termini, s’han rebaixat fins a 10 dies des de l’últim any. “Anem evolucionant molt en positiu pel que fa a la reducció dels terminis de pagament”, ha explicat el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, durant la celebració del Ple de gener, que ha durat 25 minuts, un dels més curts realitzats fins ara.


Segons el president, aquesta reducció s’ha pogut efectuar gràcies a la feina de la nova interventora, Teresa Torrejon, la qual ha agilitzat el procés d’avaluació i de pagament, perquè “no podem tenir factures encallades a la casa i tenir derives com havia passat anteriorment", ha reconegut Reñé.

Pel que fa a l’informe de morositat del quart trimestre de l’exercici de 2014, el termini de pagament es troba en 34,76 dies de mitjana. Reñé també s’ha mostrat molt satisfet amb aquesta reducció, ja que es troben dins del marc de la legalitat i “no hi ha cap factura que superi els tres mesos de pagament”.

D’altra banda, s’han aprovat dos projectes urbanístics, un dels quals és la segona fase de la via LV-7031, que uneix les Borges Blanques i Cervià de les Garrigues, amb un pressupost d’1.650.000 euros. “Aquesta obra, molt demanada pel municipi de Cervià, arribarà fins a dalt de la serra”, ha aclarit Reñé. L’altre pressupost aprovat, de 2.250.000 euros, és el de la tercera i última fase de la millora i del condicionament  i pavimentació asfàltica de la LV-3221, que uneix Agramunt i Tornabous. “Aquesta carretera és molt important perquè comunica comarques i territoris, ens porta del Pla d’Urgell fins a Agramunt i d’allà podem anar fins a l’Alt Urgell”, ha explicat el president de la Diputació.

Per últim, s’ha aprovat la modificació dels estatuts del Consorci Alt Urgell XXI d’acord amb l’adhesió al Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

Minut de silenci per l'atac al setmanari Charlie Hebdo

Abans de començar el Ple ordinari, s’ha fet un minut de silenci en record a les víctimes de l’atemptat patit contra el setmanari satíric Charlie Hebdo el passat  7 de gener i s’ha llegit la declaració institucional per expressar el condol i la solidaritat de la ciutadania lleidatana envers les víctimes i manifestar així la seva defensa dels valors democràtics. 

Comentaris


No hi ha cap comentari


 
Publicitat

Edi7orial

Fem escola

Se7opinions

Publicitat
Publicitat